Ο Michael Jackson αποκτά τον δικό του πλανήτη!

Ο Michael Jackson αποκτά τον δικό του πλανήτη!

Ένα νέο σύμπαν για τον αδικοχαμένο σταρ.Σύμφωνα με το Associated Press το ίδρυμα του Michael Jackson έχει ήδη προβεί σε συμφωνία με μια εταιρία στο Λος Αντζελες...

Ο Michael Jackson αποκτά τον δικό του...πλανήτη έστω και μετα θάνατον!

Σύμφωνα με το Associated Press το ίδρυμα του Michael Jackson έχει ήδη προβεί σε συμφωνία με μια εταιρία στο Λος Αντζελες που θα δημιουργήσει έναν διαδικτυακό virtual κόσμο που θα βασίζεται στον Βασιλιά της Πόπ, και θα λέγεται Πλανήτης Michael.

Κλείσιμο

Ο πλανήτης θα βρίσκεται στο Entropia Universe, ένα on-line παιχνίδι με περίπου 100,000 χρήστες που το διαχειρίζεται η σουηδική εταιρεία Mind Ark. Το παιχνίδι υπολογίζεται να λειτουργεί το 2011. Οι φανς του Michael Jackson θα μπορούν να ανταλάσσουν "εικονικά" κειμήλια του Jackson και να κερδίζουν πόντους παίζοντας παιχνίδια γνώσεων πυο αφορούν τον μουσικό.

Όπως και σε πολλά online παιχνίδια, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιούν και πραγματικά λεφτά για να αυξάνουν τις δυνατότητες τους να κερδίζουν. Θα μπορούν επίσης να δωρίζουν χρήματα σε πολλές από τις φιλανθρωπίες που υποστήριζε ο Jackson.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης