Η «Φάρμα του Διαδικτύου» στις 2 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης

Η «Φάρμα του Διαδικτύου» στις 2 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης

Το έργο έχει διακριθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ως μια από τις πιο εμπνευσμένες πρακτικές που βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν βασικούς κανόνες ασφάλειας στο Διαδίκτυο 

unnamed
Η Θεατρική Ομάδα "Χιλιοδέντρι" παρουσιάζει τη «Φάρμα του Διαδικτύου» τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στο Αθλητικό και Πολιτιστικό Πάρκο Νέας Μάκρης, Λεωφ. Μαραθώνος 196, στις 21:00 μ.μ. σε συνεργασία με το Δήμο Μαραθώνα, για παιδιά 4-12 ετών.

Η «Φάρμα του Διαδικτύου» εκπαιδεύει με τρόπο άμεσο και διασκεδαστικό τους μικρούς θεατές να αναγνωρίζουν και να προστατεύονται από τους «λύκους» του διαδικτύου. 

Το έργο έχει διακριθεί σε πανευρωπαϊκό επίπεδο ως μια από τις πιο εμπνευσμένες πρακτικές που βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν βασικούς κανόνες ασφάλειας στο Διαδίκτυο καθώς συμπεριλήφθηκε ως μοναδικό έργο από την Ελλάδα στην ειδική πανευρωπαϊκή έκδοση του ιδρύματος Evens για τον Ψηφιακό αλφαβητισμό στην Ευρώπη.

Η παράσταση αγαπήθηκε από χιλιάδες θεατές σε όλη την Ελλάδα και συνεργάστηκε με δεκάδες δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς όπως με την Google Ελλάδος, Περιφέρειες, Δήμους, Κέντρα Πρόληψης - ΟΚΑΝΑ, το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ , την Αρχιεπισκοπή Αθηνών κι επίσης αποτέλεσε το κεντρικό γεγονός πανελλήνιας εκστρατείας ενημέρωσης σε συνεργασία με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου.

Υπόθεση της παράστασης

Σε μία φάρμα ζουν δύο παιδιά, ο Νικόλας και η Νίκη μαζί με το σκύλο τους τον Ηρακλή. Τα ζώα της φάρμας περνούν αρκετές ώρες σερφάροντας στο internet και συχνά πέφτουν σε παγίδες. Ο νέος διαδικτυακός φίλος της Τούλας της κοτούλας είναι όντως αυτός που λέει; Ο Ρούντυ και η Ρόζα, τα γουρουνάκια, παίζοντας διαδικτυακά παιχνίδια στάθηκαν τόσο τυχερά και κέρδισαν δώρα; Τελικά οι άσπρες ή οι μαύρες χήνες είναι καλύτερες; Τα παιδιά της φάρμας με τη βοήθεια της σοφής κουκουβάγιας θα καταφέρουν να προστατεύσουν τα ζώα;

Ταυτότητα παράστασης:

Σκηνοθεσία - Διασκευή: Σοφία Τσινάρη

Κλείσιμο
Μουσική: Δημήτρης Παπαγεωργίου

Σκηνικά – Κοστούμια: Αριστοτέλης Καρανάνος, Αλεξάνδρα Σιάφκου

Παίζουν: Θάνος Αλεξίου, Σία Κουτσού, Άννα Πορφύρη

Διάρκεια 60΄.Τιμή εισιτηρίου 8€.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης