ΕΛΣΤΑΤ: Μειώθηκαν οι επισκέπτες στα μουσεία της χώρας τον Φεβρουάριο

arx_xor_92283

Μείωση 2,9% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Φεβρουάριο σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017

Μείωση 2,9% καταγράφηκε στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας τον Φεβρουάριο εφέτος σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017, ενώ οι επισκέπτες ελεύθερης εισόδου μειώθηκαν 3,9% και οι εισπράξεις 5,4%. Το α' δίμηνο παρατηρήθηκε αύξηση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του έτους 2017 κατά 0,7% στους επισκέπτες των μουσείων και κατά 1,5% στους επισκέπτες ελεύθερης εισόδου, αλλά οι εισπράξεις παρουσίασαν μείωση 3,5%.

Σύμφωνα επίσης με την ΕΛΣΤΑΤ, στους αρχαιολογικούς χώρους καταγράφηκε τον Φεβρουάριο 2018 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2017 αύξηση των επισκεπτών κατά 29,3%, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου παρουσίασε αύξηση 16,5%, και οι εισπράξεις σημείωσαν αύξηση 36,6%. Το α' δίμηνο, καταγράφηκε αύξηση των επισκεπτών κατά 28,8% και αύξηση κατά 23% των επισκεπτών ελεύθερης εισόδου, ενώ οι εισπράξεις αυξήθηκαν 26,3%.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fernardo

Γνωστός για το καυστικό χιούμορ του και για τον εκκεντρικό τρόπο που ντυνόταν, ο συγγραφέας του μυθιστορήματος Ειδήσεις από την Αυτοκρατορία (Noticias del Imperio, 1986) αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας για χρόνια

1
secrets_dhistorie_arthro

Η Joséphine de Beauharnais, η Nefertiti, Marie Stuart, η Lucrece Borgia… πρόκειται για γυναίκες που είτε εκτιμιούνταν είτε περιφρονούνταν, είτε αδικήθηκαν είτε ευνοήθηκαν από τη μοίρα, σημάδεψαν την εποχή τους, η καθεμία με την ασυνήθιστη πορεία της.