Δείτε τι έγινε στα γυρίσματα του BBC στο Σούνιο

bbc_spunio

Στη μία το μεσημέρι, τα γυρίσματα της «Μικρής Τυμπανίστριας» σταμάτησαν – Η σειρά θα προβληθεί σε 80 τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο

Σε πλατό τηλεοπτικής σειράς μετατράπηκε σήμερα ο αρχαιολογικός χώρος στο Σούνιο, με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται στις 13.00 μ.μ.

Μετά από την αρχική άρνηση του ΚΑΣ, τις αντιδράσεις και τη βελτιωμένη πρόταση της εταιρείας, άναψε το «πράσινο φως» για να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για τη σειρά του BBC «Μικρή Τυμπανίστρια», στο Σούνιο. 

Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 7 το πρωί. Στη συνέχεια, άρχισαν οι λήψεις με επικεφαλής το σκηνοθέτη Παρκ Τσαν Γουκ. Η σειρά θα προβληθεί σε 80 τηλεοπτικά δίκτυα σε όλον τον κόσμο.

Η πρόσβαση των επισκεπτών στο μνημείο ήταν εφικτή σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ σύμφωνα με τα ωράρια λειτουργίας ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για τους επισκέπτες έως τη δύση του ήλιου.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μάλιστα, είχαν αναρτηθεί στο χώρο πλακάτ της παραγωγής, που εξηγούσαν στους επισκέπτες τι συνέβαινε και ζητούσαν συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. 

bbc_sounio1
bbc_sounio

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

banksy_tokyo

Το Τόκιο προσπαθεί να εξακριβώσει εάν ένα έργο που δείχνει έναν ποντικό να κρατά ομπρέλα ανήκει στον Banksy – Η βάση στην οποία βρίσκεται το γκράφιτι μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο για την προστασία του

jacques_demy_arthro

Ο Ζακ Ντεμί έγινε παγκοσμίως γνωστός με τις Ομπρέλες του Χερβούργου και διαχρονικός με Τα κορίτσια του Ροσφόρ ή με το Δέρμα γαϊδάρου. Δημιουργός ενός γοητευτικού φαντασιακού, όπου η μουσική έχει πάντα ιδιαίτερη θέση, αντιπαραθέτει συχνά το όνειρο με τη μαγεία βγάζοντας ατυχή και ζοφερά συμπεράσματα.