Δείτε τι έγινε στα γυρίσματα του BBC στο Σούνιο

bbc_spunio

Στη μία το μεσημέρι, τα γυρίσματα της «Μικρής Τυμπανίστριας» σταμάτησαν – Η σειρά θα προβληθεί σε 80 τηλεοπτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο

Σε πλατό τηλεοπτικής σειράς μετατράπηκε σήμερα ο αρχαιολογικός χώρος στο Σούνιο, με τα γυρίσματα να ολοκληρώνονται στις 13.00 μ.μ.

Μετά από την αρχική άρνηση του ΚΑΣ, τις αντιδράσεις και τη βελτιωμένη πρόταση της εταιρείας, άναψε το «πράσινο φως» για να πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα για τη σειρά του BBC «Μικρή Τυμπανίστρια», στο Σούνιο. 

Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 7 το πρωί. Στη συνέχεια, άρχισαν οι λήψεις με επικεφαλής το σκηνοθέτη Παρκ Τσαν Γουκ. Η σειρά θα προβληθεί σε 80 τηλεοπτικά δίκτυα σε όλον τον κόσμο.

Η πρόσβαση των επισκεπτών στο μνημείο ήταν εφικτή σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ σύμφωνα με τα ωράρια λειτουργίας ο αρχαιολογικός χώρος θα παραμείνει ανοιχτός για τους επισκέπτες έως τη δύση του ήλιου.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μάλιστα, είχαν αναρτηθεί στο χώρο πλακάτ της παραγωγής, που εξηγούσαν στους επισκέπτες τι συνέβαινε και ζητούσαν συγγνώμη για την όποια αναστάτωση. 

bbc_sounio1
bbc_sounio

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fernardo

Γνωστός για το καυστικό χιούμορ του και για τον εκκεντρικό τρόπο που ντυνόταν, ο συγγραφέας του μυθιστορήματος Ειδήσεις από την Αυτοκρατορία (Noticias del Imperio, 1986) αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας για χρόνια

1
secrets_dhistorie_arthro

Η Joséphine de Beauharnais, η Nefertiti, Marie Stuart, η Lucrece Borgia… πρόκειται για γυναίκες που είτε εκτιμιούνταν είτε περιφρονούνταν, είτε αδικήθηκαν είτε ευνοήθηκαν από τη μοίρα, σημάδεψαν την εποχή τους, η καθεμία με την ασυνήθιστη πορεία της.

xytirio

Ένα απολαυστικό ταξίδι στον αντρικό τρόπο σκέψης ,μέσα από μια ξεκαρδιστική διαδρομή στην ψυχοσύνθεση του σύγχρονου άντρα και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα αισθήματα του - Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων