Στις 28 Απριλίου το Φεστιβαλ Νέων Χορογράφων στο Ίδρυμα Ωνάση

idryma-onasi

Στόχος του διήμερου φεστιβάλ να ανιχνεύσει τις σύγχρονες τάσεις στο χορό και  να αναδείξει τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής σκηνής και τους προβληματισμούς της εποχής

Στις 28 και 29 Απριλίου η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση θα φιλοξενήσει για πέμπτη χρονιά την νέα γενιά χορογράφων και δημιουργών σε ένα διήμερο γεμάτο χορό.

Στο φετινό φεστιβάλ θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τη ζωή μέσα από το πρίσμα των social media, ν' ανακαλύψουμε τη σχέση του χορού με τη γλώσσα αλλά και την φαρμακευτική και όλα αυτά έχοντας την υπόκρουση της house μουσικής.

Θα έρθουμε σε επαφή με τις χορογραφικές απόπειρες πρωτοεμφανιζόμενων δημιουργών και να παρακολουθήσουμε από κοντά τις νέες τάσεις και πρακτικές μιας εκρφραστικής τέχνης που συνεχώς μεταβάλλεται.

Το φετινό φεστιβάλ επιδιώκει να ανιχνεύσει τις σύγχρονες τάσεις στο χορό και παράλληλα να αναδείξει τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής σκηνής και τους προβληματισμούς της εποχής.

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ: http://www.sgt.gr/gre/

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

family-run

Το 1ο αθλητικό φεστιβάλ αφιερωμένο στην οικογένεια ξεκίνησε με το «Family Olympics» που έδωσε τη δυνατότητα σε μαθητές και τους γονείς τους να βιώσουν την εμπειρία των Ολυμπιακών Αθλημάτων σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στη Νέα Παραλία

ilia1

 Οι αρχαιολόγοι βρήκαν έναν οπτόπλινθο, μια πλίθα από πηλό, ψημένη στο καμίνι, διαστάσεων 22×22×4,5 εκ., η οποία φέρει στην μια όψη το αποτύπωμα του αριστερού πέλματος μικρού παιδιού, ηλικίας ως 6 ετών. Η ηλικία του παιδιού εκτιμήθηκε βάσει του μεγέθους του πέλματος. Οι αρχαιολόγοι χρονολογούν το συγκεκριμένο εύρημα στο 2ο αιώνα μ.Χ.

ipiros-taxi-1

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Αντώνης Τσάβαλος φιλοδοξεί να προσφέρει σε όσους βρεθούν στις 3 Οκτωβρίου στο Ηρώδειο τον καρπό της Ηπειρώτικης γης που είναι μια ωφέλιμη και πλούσια πνευματική τροφή.

opera

Η σκηνοθέτης Lindy Hume επιχειρεί να αναδείξει την πλευρά του εραστή-συμβόλου που ακόμη και στο τέλος του βίου του, αρνείται να δείξει μεταμέλεια και να σεβαστεί τα συναισθήματα της γυναίκας, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί στην άβυσσο

9