Ρώπα, Ευριπιώτης, Τσιμιτσέλης στο ριμέικ της ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός»

Ρώπα, Ευριπιώτης, Τσιμιτσέλης στο ριμέικ της ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός»

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Μαρίνας, ο Κώστας Ευρυπιώτης στον ρόλο του Κλέαρχου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον ρόλο του...κοντού, επανασυστήνουν την κλασσική κωμωδία του 1961, που έχει χαρίσει σε γενιές και γενιές, αβίαστο γέλιο!


Ρώπα, Ευριπιώτης, Τσιμιτσέλης στο ριμέικ της ταινίας «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός»
Ο Στράτος Μαρκίδης μετά τους «Γαμπρούς της Ευτυχίας» καταπιάνεται ακόμα με μία κωμωδία με πρωταγωνιστές το δίδυμο Βασιλειάδου- Αυλωνίτη και συγκεκριμένα με την ταινία «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο κοντός».

Η Χρύσα Ρώπα στον ρόλο της Μαρίνας, ο Κώστας Ευρυπιώτης στον ρόλο του Κλέαρχου και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στον ρόλο του...κοντού, επανασυστήνουν την κλασσική κωμωδία του 1961, που έχει χαρίσει σε γενιές και γενιές, τ΄ αβίαστο γέλιο!

Το σενάριο των Τσιφόρου-Βασιλείαδη με τις αξεπέραστες ατάκες, όπως «Φέρτε μου τη Μαρίνα να τη σκίσω», «Τελείωσες; Ρούφα τ΄αβγό σου» ή «Μη λες κοντό, τον κοντό», έχει διασκευάσει η Διονύσια Τσιτιρίδου. Παίζουν οι ηθοποιοί: Ε.Μπενοβία, Πηνελόπη Πλακά, Σπύρος Σούλης, Κατερίνα Δημητρόγλου, Πατρίσια Μίλικ Περιστέρη, Βίκυ Καβουρά, Ε.Φαναριώτης. Έκακτη συμμετοχή: Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Πέτρος Μπουσουλόπουλος, Κώστας Σόμμερ.Το τραγούδι της ταινίας ερμηνεύει ο Γιάννης Πλούταρχος.

Κλείσιμο
Θεσσαλονίκη 2015. Ο ώριμος οικογενειάρχης Κλέαρχος (Έλληνας της Πόλης), συνεχώς φλερτάρει αδιάντροπα, ρίχνοντας το φταίξιμο στον αθώο γαμπρό του Μάχο. Προκειμένου να συναντήσει στην Κωνσταντινούπολη, την όμορφη γειτόνισσά του Ηρώ, χρησιμοποιεί και πάλι σαν προκάλυμμα το γαμπρό του. Έτσι ενώ  ο Μάχος πηγαίνει στην Πόλη για να κάνει μασάζ και θεραπείες στο πονεμένο χέρι του, ο Κλέαρχος συμφωνεί με τη σύζυγο του Μαρίνα, να τον ακολουθήσει  κρυφά μήπως και έχει ερωμένη. Όμως ένα γύρισμα της τύχης θα φέρει  την Μαρίνα, μαζί με την κόρη τους στην Πόλη με …απρόσμενα αποτελέσματα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης