Paul McCartney - Lady Gaga: Μαζί στο στούντιο ηχογράφησης

Paul McCartney - Lady Gaga: Μαζί στο στούντιο ηχογράφησης

Το θρυλικό σκαθάρι θα συνεργαστεί με την εκκεντρική ποπ σταρ!

 Paul McCartney - Lady Gaga: Μαζί στο στούντιο ηχογράφησης
Τα «μικρά τερατάκια», οι θαυμαστές της Lady Gaga, ανυπομονούν να ακούσουν το νέο τραγούδι της εκκεντρικής ποπ τραγουδίστριας, το οποίο θα είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το θρυλικό σκαθάρι, Paul McCartney. Oι δύο σταρ της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα ενώσουν τις φωνές τους στο soundtrack της ταινίας animation «High in the Clouds», που βασίζεται στο ομότιτλο παιδικό βιβλίο του McCartney.

Had a beautiful session with Sir Paul McCartney and friends. Working on one of his many secret projects! Killer musicians, vibe, and lots of laughs.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @ladygaga στις

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Lady Gaga ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία από το στούντιο ηχογράφησης, «προδίδοντας» έτσι, την συνεργασία τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο McCartney έχει γράψει εφτά από τα οχτώ τραγούδια της ταινίας και θα δανείσει τη φωνή του σε έναν από τους χαρακτήρες του φιλμ. Ο κεντρικός ήρωας του φιλμ είναι ο Wirral ο σκίουρος, αλλά ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά γι'αυτόν. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Cody Cameron ενώ το σενάριο υπογράφει ο Josh Klausner.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης