«Μπες στη θέση μου: Παλαιστίνη»: Μία βιωματική έκθεση από την ActonAid

«Μπες στη θέση μου: Παλαιστίνη»: Μία βιωματική έκθεση από την ActonAid

Oι επισκέπτες θα ανακαλύψουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα «Τι σημαίνει ζωή υπό κατοχή» «Πόσο απλό είναι να προστατέψω την οικογένεια μου;», και «Θα καταφέρω να φτάσω σπίτι μου;»

«Μπες στη θέση μου: Παλαιστίνη»: Μία βιωματική έκθεση από την ActonAid
Με θέμα «Μπες στη θέση μου: Παλαιστίνη» η Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ActionAid» διοργανώνει 7, 8 και 9 Νοεμβρίου τη βιωματική έκθεση, στην «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων.

Οι επισκέπτες θα κληθούν να μπουν στη θέση των κατοίκων της Χεβρώνας με τη βοήθεια διαδραστικής εμπειρίας διάρκειας 30 λεπτών. Στη βιωματική έκθεση θα ανακαλύψουν τις απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως «Τι σημαίνει ζωή υπό κατοχή;», «Πόσο απλό είναι να προστατέψω την οικογένειά μου;», «Θα καταφέρω να φτάσω σπίτι μου;».

Επίσης, το Σάββατο στον πολυχώρο «Gazoo» θα γίνουν δύο προβολές του ντοκιμαντέρ της «ActionAid» με τίτλο «Μήνυμα από τη Παλαιστίνη». Τον περασμένο Μάιο 20 Έλληνες εθελοντές της «ActionAid» πήγαν στη Χεβρώνα, στη Δυτική Όχθη και βίωσαν, έστω και για λίγο, τι σημαίνει να ζεις εκεί. Φιλοξενήθηκαν σε σπίτια Παλαιστινίων που τους συγκίνησαν με τη φιλοξενία, τον ηρωισμό και τις ιστορίες τους. Ταυτόχρονα, αυτή η εμπειρία καταγράφηκε από συνεργείο για την παραγωγή του ντοκιμαντέρ. Την αφήγηση του ντοκιμαντέρ κάνει ο ηθοποιός, Γιάννης Στάνκογλου.
Κλείσιμο

Μετά την κάθε προβολή θα μιλήσουν ανάδοχοι παιδιού που επισκέφθηκαν την Παλαιστίνη τον περασμένο Μάιο και Παλαιστίνιοι από την «ActionAid» Παλαιστίνης.

Η έκθεση θα παρουσιαστεί στην αίθουσα Δ7 της «Τεχνόπολις» αύριο, 5-10 μμ, το Σάββατο και την Κυριακή, 10 πμ-10 μμ. Το εισιτήριο κοστίζει 2 ευρώ.

Οι προβολές θα γίνουν το Σάββατο, 5 μμ και 8.30 μμ. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη. Δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 210-6241819.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης