Στίβι Γουόντερ: Η σύντροφός του περιμένει τρίδυμα

Στίβι Γουόντερ: Η σύντροφός του περιμένει τρίδυμα

Ο Αμερικανός τραγουδιστής θα γευτεί την χαρά της πατρότητας, για όγδοη φορά, στα 64 του χρόνια

Στίβι Γουόντερ: Η σύντροφός του περιμένει τρίδυμα
Στα 64 του χρόνια, ο θρυλικός τραγουδιστής Στίβι Γουόντερ, θα γευτεί και πάλι την χαρά της πατρότητας. Η σύντροφός του, Tomeeka, περιμένει τρίδυμα και ο Γουόντερ θα γίνει μπαμπάς για όγδοη φορά. Θυμίζουμε, ότι ο Αμερικανός τραγουδιστής έχει αποκτήσει εφτά παιδιά από παλαιότερους γάμους του και σχέσεις και ένα παιδί πέρυσι από την Tomeeka.

«Ο Στίβι δεν περίμενε να γίνει ξανά πατέρας σε αυτή την ηλικία» μεταφέρει φίλος του τραγουδιστή στο The National Enquirer. Και προσθέτει: «Μπορεί να μην το είχαν προγραμματίσει αλλά τώρα είναι ενθουσιασμένος». Χαρούμενος που θα αναλάβει τα πατρικά καθήκοντα, ο Γούντερ, αισθάνεται ότι θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην ανατροφή των μικρότερων παιδιών του. Κάτι που δεν μπορούσε να κάνει στο παρελθόν, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων. «Συνοδεύει την γυναίκα του σε όλες τις επισκέψεις στον γυναικολόγο και στα υπερηχογραφήματα. Ανυπομονεί να κρατήσει τα μωρά του στην αγκαλιά του» λέει η ίδια φιλική πηγή.

Ο Γούοντερ έχει ηχογραφήσει περισσότερα από τριάντα τραγούδια που εισήθησαν στην πρώτη δεκάδα του καταλόγου των μεγαλύτερων αμερικανικών χιτς και έχει λάβει 22 Βραβεία Γκράμι, τα περισσότερα που έχουν ποτέ απονεμηθεί σε άνδρα σόλο καλλιτέχνη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης