Jason Clarke, Lea Seydoux, Ben Whishaw και Olivia Colman πρωταγωνιστούν στον Αστακό του Γιώργου Λάνθιμου

Jason Clarke, Lea Seydoux, Ben Whishaw και Olivia Colman πρωταγωνιστούν στον Αστακό του Γιώργου Λάνθιμου

Τέσσερις ηθοποιοί που είχαν ομολογουμένως μια πολύ καλή χρονιά στο διεθνές στερέωμα του star system, με πολύ καλές ερμηνευτικές δυνατότητες, επιλέγει ο Γιώργος Λάνθιμος για την πρώτη του αγγλόφωνη ταινία

Αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο
Jason Clarke, Lea Seydoux, Ben Whishaw και Olivia Colman πρωταγωνιστούν στον Αστακό του Γιώργου Λάνθιμου

Ενώ εδώ και λίγο καιρό είχε ανακοινωθεί η πλοκή και ο τίτλος της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, Lobster (δηλαδή ο Αστακός), δεν είχε διευκρινιστεί ότι αυτό είναι και το πρώτο διεθνές εγχείρημα του και ότι η ταινία θα είναι αγγλόφωνη. Ο Λάνθιμος που εδώ και κάποιο καιρό ζει στο Λονδίνο ανακοίνωσε μέσω της εταιρείας του τους πρωταγωνιστές της νέας τους ταινίας.

Κλείσιμο

Η Lea Seydoux, που την είδαμε στο πλάι της Αντέλ Εξαρχόπουλος στην ταινία «Η ζωή της Αντέλ» που βγήκε μόλις στους κινηματογράφους.

Ο Jason Clarke έλαμψε στο Zero Dark Thirty δίπλα στην Jessica Chastain και τώρα αναλαμβάνει έναν ρόλο στην ταινία του Έλληνα σκηνοθέτη. Τον Ben Whishaw τον μάθαμε από την συγκλονιστική μεταφορά του βιβλίου “Το Άρωμα” του Πάτρικ Ζιγκφριντ, αλλά και το Skyfall του James Bond ως το φλωράκι τεχνικό που του βρίσκει όλα τα φοβερά gadgets, καθώς και το cloud Atlas με τον Tom Hanks.

Λιγότερη γνωστή στο ευρύ κοινό, αλλά μια πραγματικά συγκλονιστική ηθοποιός η Olivia Colman, την είδαμε ως; κόρη της Θάτσερ στο Σιδηρά Κυρία και είναι βρετανίδα ηθοποιός που είναι αγαπητή από τις σειρές doctor Who και Beautiful People.

Δεν ανακοινώθηκε ακόμα ποιοι θα είναι οι ρόλοι των ηθοποιών αλλά η ταινία μιλάει για την αγάπη, με τον γνωστό παράδοξο τρόπο του Λάνθιμου. Η πλοκή έχει ως εξής:

Στο εγγύς μέλλον οι άνθρωποι που είναι μόνοι τους και όχι σε σχέση θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται σε φυλακή, που είναι σαν ένα ξενοδοχείο, μέσα στο οποίο θα αναγκαστούν σε διάστημα 45 ημερών να βρουν σύντροφο.
Αν δεν τα καταφέρουν θα μεταμορφώνονται ως τιμωρία σε ένα ζώο της επιλογής τους. Ένας από αυτούς τους ανθρώπους δραπετεύει και πηγαίνει στο Δάσος όπου ζουν απομονώμενοι κάποιοι άνθρωποι. Εκεί ερωτεύεται αν και αυτό είναι ενάντια στους κανόνες των απομονωμένων αυτών ανθρώπων που ζουν σαν μια μικρο-κοινωνία.

Η ταινία είναι Αγγλο-Ιρλανδική και ελληνική παραγωγή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης