«Δύο γυναίκες χορεύουν» στο Θέατρο Ιλίσια

«Δύο γυναίκες χορεύουν» στο Θέατρο Ιλίσια

Η Χρυσούλα Διαβάτη με τη Θάλεια Ματίκα, θα συνυπάρξουν καλλιτεχνικά, σε σκηνοθεσία Τάσου Ιορδανίδη, στη βραβευμένη δραματική κομεντί του Καταλανού συγγραφέα, Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ Ζουρνέτ

«Δύο γυναίκες χορεύουν» στο Θέατρο Ιλίσια
Ένα γυναικείο ντουέτο ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το θέατρο Ιλίσια Βολανάκης από αύριο-23 Οκτωβρίου- αυτό της μεγάλης ηθοποιού Χρυσούλας Διαβάτη και της νεότερης Θάλειας Ματίκα. Υπό την σκηνοθετική καθοδήγηση του Τάσου Ιορδανίδη, οι δύο ηθοποιοί θα συνυπάρξουν καλλιτεχνικά στην βραβευμένη δραματική κομεντί «Δύο γυναίκες χορεύουν» του Ζουζέπ Μαρία Μπενέτ Ζουρέπ που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το έργο του Καταλανού συγγραφέα γράφτηκε το 2008, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές και διακρίσεις , με σημαντικότερα το βραβείο Μαχ καλύτερου έργου και παράστασης 2012. Η πρεμιέρα της παράστασης έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου.

Λίγα λόγια για το έργο:
Mία δύστροπη ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ζει απομονωμένη από τον κόσμο σε ένα ρημαγμένο διαμέρισμα. Μία νεαρή κοπέλα, με ένα ένοχο μυστικό που την έχει στοιχειώσει και την έχει αποκόψει από την κοινωνική ζωή.Αναγκάζονται να συνυπάρξουν, όταν η κόρη της ηλικιωμένης προσλαμβάνει τη νεαρή, για να καθαρίζει και να τακτοποιεί το σπίτι της μητέρας της…Οι δύο τους αποφασίζουν να ''χορέψουν'', όχι στο ρυθμό που τους υπαγορεύει ο περίγυρος αλλά στο ρυθμό που επιλέγουν οι ίδιες, σ' ένα έργο - ύμνο για την ζωή αλλά και την έννοια της αγάπης.

Κλείσιμο
Τιμές εισιτηρίων : Γενική είσοδος : 16 ευρώ, Φοιτητικό / Ανέργων : 12 ευρώ

Θέατρο Ιλίσια-Βολανάκης, Παπαδιαμαντοπούλου 4, Ιλίσια,  Τηλ : 2107223010
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης