«You can dance, you can jive, having the time of your life»

«You can dance, you can jive, having the time of your life»

Τρίτη 27 Ιουνίου 2023 - CT GARDEN by Christmas Theater - Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου

ABBA-Garden23-1890x1258
Dancing queen, Mamma Mia, The winner takes it all, Thank you for the music, Waterloo, Money money money, Gimme gimme, I have a dream… Και πολλά ακόμα τραγούδια σε μία νύχτα που θα θυμόμαστε για χρόνια…

Δύο ώρες γεμάτες μουσική, χορό και στίχους γεμάτους αγάπη. Η παράσταση αναπαράγει τον ήχο των ABBA πάντα με σεβασμό. Οι MANIA THE ABBA TRIBITE δεν είναι μόνο για όσους μεγάλωσαν στους ρυθμούς του αείμνηστου συγκροτήματος αλλά είναι και για τους νέους που λατρεύουν τη μουσική τους κι ας μην είχαν ποτέ την ευκαιρία να τους δουν από κοντά.

Οι Abba είναι ίσως ένα από τα συγκροτήματα που έχουν αγαπηθεί όσο λίγα στον χώρο της ποπ μουσικής.

abba_mania__1_


Η κορυφαία παραγωγή MANIA THE ABBA TRIBUTE, που αναβιώνει με τον πιο πιστό τρόπο τη δύναμη και την ομορφιά της μουσικής των Abba, καθώς και την εκρηκτική σκηνική τους ενέργεια, παρουσιάζεται από το 1999 συνεχώς σε όλο τον κόσμο. Με πάνω από 3 εκατομμύρια θεατές σε πάνω από 30 χώρες συνεχίζει τις περιοδείες και έρχεται στην Αθήνα για μια ακόμα φορά. Αυτή η θρυλική παραγωγή έχει ήδη χαρίσει δύο αξέχαστες βραδιές στο Αθηναϊκό κοινό και έχει καταγράψει δύο συνεχόμενα sold out λικνίζοντας στους ρυθμούς τους μικρούς και μεγάλους.

Κλείσιμο
Ένα μεγάλο πάρτι θυμούνται όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία το 2019 και το 2021 στο Christmas Theater. Φέτος, όμως, μας περιμένει μια μεγάλη αλλαγή. Θα υποδεχτούμε τους MANIA THE ABBA TRIBUTE στο CT GARDEN, στο hot spot της καλοκαιρινής Αθήνας. Σε μία καλοκαιρινή βραδιά, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε και να χορέψουμε σε ρυθμούς που μας θυμίζουν όσο τίποτα το ελληνικό καλοκαίρι! Το καλύτερο πάρτυ με ζωντανή μουσική αφιερωμένο στους Abba θα είναι εδώ!

abba_mania__4_


Πως ξεκίνησαν όμως όλα; Η σαρωτική επιτυχία του μιούζικαλ ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ, στα τέλη των 90’ς, (αρχικά στο Λονδίνο και μετά σ’ ολόκληρο τον κόσμο), αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον και την αγάπη του κόσμου για τη μουσική των Abba. Ο θεατρικός παραγωγός  Stuart Littlewood, δημιούργησε μια μουσική παράσταση, όσο το δυνατόν πιο πιστή στην πραγματικότητα των Abba, με σπουδαίους ερμηνευτές, σε μια παραγωγή κορυφαίου επιπέδου σε ήχο, φωτισμούς, εφέ και συνεχείς εναλλαγές κοστουμιών! Ένα εντυπωσιακό πάρτυ ακριβώς όπως ταιριάζει στους Abba.

Το MANIA THE ABBA TRIBUTE δημιουργήθηκε το 1999 και από τότε έχει ταξιδέψει σε θέατρα και αίθουσες συναυλιών σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Χιλιάδες περιοδείες που έφεραν τη μουσική του σουηδικού Supergroup ξανά στα αυτιά εκατομμυρίων οπαδών του, σε παλιούς και νέους! Υπήρξε επίσης για χρόνια μια από τις πιο μεγάλες επιτυχίες στο West End του Λονδίνου!

abba_mania__3_


Τα τραγούδια των Abba αποτελούν ένα κοινό σημείο αναφοράς για πολλές γενιές, καθώς όσα χρόνια κι αν περάσουν από τότε που πρωτοεμφανίστηκαν, ο ήχος τους ενώ έχει άρωμα 70s, παραμένει φρέσκος, γεμάτος ενέργεια και νεανικότητα. Συνδέονται έτσι οι φανς από την εποχή που οι Abba πρωτοβγήκαν στο μουσικό στερέωμα, οι φανς που έμαθαν τη μουσική τους εκ των υστέρων, αλλά φυσικά και η γενιά του Mamma mia που γνώρισε και αγάπησε τη μουσική των Abba μέσα από ένα από τα καλύτερα μιούζικαλ όλων των εποχών, το οποίο είναι και άμεσα συνυφασμένο με το ελληνικό καλοκαίρι!

Τα διαχρονικά τραγούδια των ABBA γράφτηκαν για να παρουσιάζονται ζωντανά και να δημιουργούν μια υπέροχα χορευτική διάθεση. Και το MANIA THE ABBA
TRIBUTE σας δίνει αυτό ακριβώς. Ανάμεσα στα τραγούδια που θα θυμηθούμε και θα χορέψουμε είναι το «Dancing Queen», το «Waterloo», το «Mamma Mia», το «The Winner Takes It All», το «Super Trouper», το «Fernando», το «Take A Chance On Me» και πολλά άλλα που συνεχίζουν να μας κάνουν να χορεύουμε. Γιατί όπως λένε και οι Abba: “You can dance, you can jive, having the time of your life..”

“Cause somewhere in the crowd there is you…”

abba_mania__2_


MANIA THE ABBA TRIBUTE
ΤΡΙΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023 στις 21.00
CT GARDEN by Christmas Theater

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
VIP: 40 ευρώ
Α ΖΩΝΗ: 35 ευρώ
Β ΖΩΝΗ: 30 ευρώ
Γ ΖΩΝΗ: 25 ευρώ
Δ ΖΩΝΗ: 20 ευρώ
Ε ΖΩΝΗ – ΟΡΘΙΩΝ: 15 ευρώ (φοιτητικό – ενεργών 13 ευρώ)
Ισχύουν ειδικές τιμές για ομαδικά εισιτήρια πληροφορίες: 211 7701700

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 211 7701700, www.viva.gr & www.ct.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης