Ελένη Γερασιμίδου: «Οι άνθρωποι του Πολιτισμού δεν υπολογίζονται από την Πολιτεία»

Ελένη Γερασιμίδου: «Οι άνθρωποι του Πολιτισμού δεν υπολογίζονται από την Πολιτεία»

Μιλάει και για τις εκλογές και το ΚΚΕ

XRVMA_GERASIMIDOU
Η ηθοποιός και σκηνοθέτρια με αφορμή την επιθεώρηση «Διακοπές στο Porto Salta» σε κείμενα του Άγγελου Πυριόχου, που θα παίζεται όλο το καλοκαίρι στο «Από Κοινού Θέατρο» μίλησε στο protothema.gr και στον Νίκο Θρασυβούλου.

Είπε λεπτομέρειες της παράστασης που έχει την δομή της παλιάς επιθεώρησης αλλά είναι κάπως σαν new entry. Έχει ζωντανή μουσική αλλά δεν έχει μπαλέτο. Θα παρουσιάζεται από τις 14 Ιουνίου στην δροσερή αυλή του θεάτρου. Αναφέρθηκε επίσης στο πως όλοι οι ήρωες της παράστασης εξορίζονται στο εξωτικό νησί Porto Salta για να μάθουν να φέρονται αλλά ...πίσω έχει η κάλπη την ουρά.

Βεβαίως δεν παρέλειψε να σχολιάσει και την δική της κάθοδο στις βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ. Αναφερομένη στο Κόμμα της είπε οτι: «Πρέπει να πάει καλύτερα στις 25 Ιουνίου γιατί είναι το Κόμμα που κρατάει τις υποσχέσεις του». Μιλώντας για την σχέση Αριστεράς και Πολιτισμού είπε ότι: «ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος είχε πάντα καλή άποψη για τον Πολιτισμό». Τέλος σχολίασε με πικρία ότι σήμερα υπάρχει σιωπή από την διανόηση της χώρας μας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης