Μπάμπης Στόκας: Κυκλοφορεί προσωπικό δίσκο με καινούργια τραγούδια

Μπάμπης Στόκας: Κυκλοφορεί προσωπικό δίσκο με καινούργια τραγούδια

Τί λέει ο ίδιος για τη νέα του δισκογραφική δουλειά

Babis_Stokas
Μια νέα, προσωπική δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσει, στις 6 Ιουνίου, ο Μπάμπης Στόκας, δώδεκα ολόκληρα χρόνια μετά την προηγούμενη. «Κι έρχεται η αγάπη ξανά» είναι ο τίτλος του νέου αυτού άλμπουμ του γνωστού τραγουδοποιού και μέλους του δημοφιλούς συγκροτήματος των Πυξ Λαξ.

Ο ίδιος έχει γράψει τη μουσική αλλά και τους στίχους των έντεκα καινούργιων τραγουδιών του δίσκου την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο έμπειρος δισκογραφικός παραγωγός Ηλίας Μπενέτος. Ανάμεσα στα κομμάτια υπάρχει και ένα ντουέτο του Μπάμπη Στόκα με τον Γιώργο Καραδήμο.

Babis_Stokas_-_Hlias_Benetos
Ο Μπάμπης Στόκας με τον παραγωγό Ηλία Μπενέτο


«Πέρσι καθόμουν στο σπίτι και τρόμαξα λίγο όταν συνειδητοποίησα ότι έχω τόσα χρόνια να βγάλω προσωπικό δίσκο, παρά το ότι έχω κάνει τραγούδια και άλλα πράγματα με φίλους. Άρχισα να ψάχνω τραγούδια που είχα γράψει αλλά ήταν στο συρτάρι, καθώς και νέο υλικό» εξομολογήθηκε ο Μπάμπης Στόκας κατά την διάρκεια της συνάντησης για την προαακρόαση του άλμπουμ που διοργάνωσε η δισκογραφική του εταιρεία, η Panik.

«Εδώ κι ένα χρόνο παλέψαμε μία δουλειά, που ονομάτισε “Κι Έρχεται Η Αγάπη Ξανά”. Έχει 11 τραγούδια, όσα τελικά έμειναν από την προσπάθεια που καταβλήθηκε. Η ομορφιά του εγχειρήματος είναι ότι υπήρξε μία ομάδα ανθρώπων, οι μουσικοί του Μπάμπη που έπαιξαν, αλλά και άνθρωποι που έρχονταν για μία συγκεκριμένα δουλειά, που έμπαιναν στην παρέα για μία συγκεκριμένη δράση και, αυτό, πιστέψτε με, δεν είναι το πλέον συνηθισμένο» σημείωσε ο διευθυντής παραγωγής του δίσκου, Ηλίας Μπενέτος.

Κλείσιμο
Το καινούργιο τραγούδι που οπτικοποιήθηκε από τον Γιώργο Γκάβαλο είναι το «Καλός Και Κακός Καιρός» και το βίντεο θα βγει στο youtube την 1η Ιουνίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Πώς βάφτηκε γαλάζια η Κρήτη - Η περιοδεία Μητσοτάκη και οι στόχοι για τη νέα κάλπη

Πύργος: «Πήγα να της φτιάξω γάλα και μέχρι να γυρίσω είχε εξαφανιστεί» λέει η μητέρα του δίχρονου που βρέθηκε νεκρό

Θεσσαλονίκη: Θετικά μηνύματα για την υγεία της εθελόντριας ερπετολόγου - Πώς σώθηκε

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης