Με αυτές τις νέες σειρές θα κολλήσεις στην οθόνη!

Με αυτές τις νέες σειρές θα κολλήσεις στην οθόνη!

Το “White House plumbers” και το “The Patient” είναι οι συναρπαστικές σειρές που φέρνει κοντά μας το  Vodafone TV

plum1

Sponsored Content

Η Άνοιξη ανεβάζει τη διάθεσή μας για ψυχαγωγία και φτιάχνει το κατάλληλο σκηνικό  για απολαυστικές βραδιές με νέες τηλεοπτικές σειρές που θα μας ενθουσιάσουν.

Μια διαφορετική ματιά στα παρασκήνια του σκανδάλου Watergate, απίστευτες μυστικές επιχειρήσεις, άγνωστες πτυχές μιας πολύ γνωστής ιστορίας, αλλά και η δυαδική σχέση ανάμεσα σε έναν ικανό ψυχίατρο και έναν δολοφόνο που ζητά τη βοήθειά του, είναι αυτά που θα μας καθηλώσουν στη μικρή μας οθόνη, μέσα από τις νέες σειρές του Vodafone TV.


White House plumbers
WhiteHousePLumbers3

Στο Watergate ένα από τα μεγαλύτερα πολιτικά σκάνδαλα της αμερικανικής ιστορίας, και σίγουρα το πιο γνωστό, ο πρόεδρος Richard Nixon είχε εγκρίνει μυστικές επιχειρήσεις για να αμαυρώσει την προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών. Ταυτόχρονα, συμμετείχε στην προσπάθεια συγκάλυψης τους. Όμως, οι πολιτικοί σαμποτέρ E. Howard Hunt και G. Gordon Liddy, ανέτρεψαν κατά λάθος την προεδρία του Nixon που τόσο ένθερμα προσπαθούσαν να προστατέψουν.

Η σειρά White House plumbers αφορά αυτή ακριβώς την ιστορία και μάς πηγαίνει πίσω στο 1971, όταν ο Λευκός Οίκος αποφασίζει να προσλάβει ως σαμποτέρ δυο πρώην μυστικούς πράκτορες της FBI και του CIA. Ότι μπορεί όμως να πάει λάθος, πηγαίνει. Η σειρά, που βασίζεται στο βιβλίο “Integrity” των Egil “Bud” Krogh και Matthew Krogh, είναι σε σενάριο των Alex Gregory και Peter Huyck, και σε σκηνοθεσία του David Mandel και αντιμετωπίζει το διάσημο πολιτικό σκάνδαλο από διαφορετική γωνία από ότι συνήθως. Δεν εστιάζει δηλαδή στους ανθρώπους του Οβάλ γραφείου, ούτε στους δημοσιογράφους της Washington Post που ξεσκέπασαν την ιστορία αλλά στους δυο πρώην πράκτορες και στο πως επηρεάστηκαν οι ζωές τους μετά από αυτό.
WhiteHousePlumbers2
Κλείσιμο

Υπάρχει οπωσδήποτε μια κωμική οπτική στη σειρά και εμείς, απολαμβάνουμε ένα ρεσιτάλ ερμηνειών από τον Woody Harrelson στον ρόλο του E. Howard Hunt και τον Justin Theroux στον ρόλο του G. Gordon Liddy.

5 επεισόδια, ένα κάθε εβδομάδα αμέσως μετά την Αμερική. Από την HBO, αποκλειστικά στο Vodafone TV
White House Plumbers | Official Trailer | HBO


The Patient
ThePatient
Ο Άλαν Στράους (Steve Carell) είναι ψυχοθεραπευτής ο οποίος έχει χάσει πρόσφατα την γυναίκα του. Ο Σαμ (Domhnall Gleeson) θα τον επισκεφτεί με σκοπό να ξεκινήσει την θεραπεία που χρειάζεται όταν όμως δει ότι το πρόβλημά του δεν αντιμετωπίζεται όσο θα ήθελε, αποφασίζει να απαγάγει τον Άλαν και να τον αιχμαλωτίσει στο σπίτι του. Τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικά επικίνδυνα όταν ο Σαμ του εξομολογηθεί ότι του αρέσει να σκοτώνει κατ’ εξακολούθηση. Και ενώ η όλη ιστορία στηρίζεται στην σχέση των δυο ηρώων και σε κάποια βασικά διλήμματα που προκύπτουν, εμφανίζεται και η μητέρα του Σαμ, η οποία γνωρίζει πως ο γιος της κρατά αιχμάλωτο τον Άλαν αλλά δεν τον απελευθερώνει διότι πιστεύει πως πρέπει με κάθε τρόπο να βοηθήσει το παιδί της.

Ένας αλυσοδεμένος γιατρός σε ένα σκοτεινό υπόγειο και πολλές συζητήσεις που περιλαμβάνουν από θεραπευτικές συνεδρίες μέχρι αναλύσεις για τους καλύτερους συνδυασμούς σάλτσας ινδικών πιάτων, μάς κάνουν να ανυπομονούμε για το επόμενο συναρπαστικό επεισόδιο!

Τα 10 επεισόδια της σειράς είναι ήδη διαθέσιμα στο Disney+ και μέσα από το Vodafone TV.
The Patient | Disney+ Greece


Info
Το Vodafone TV προσφέρει μια ποικιλία από 35+ κανάλια όπως HISTORY, NATIONAL GEOGRAPHIC, DISNEY+, NICKELODEON κ.λπ., ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πρόσβαση σε έναν πλούσιο κατάλογο ταινιών και σειρών από τους διασημότερους δημιουργούς περιεχομένου όπως Warner Bros, Disney+ και φυσικά το αποκλειστικό περιεχόμενο της ΗΒΟ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης