Δήμος Αθηναίων: Οι μουσικές εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο

Δήμος Αθηναίων: Οι μουσικές εκδηλώσεις για το Σαββατοκύριακο

Οι συναυλίες έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό

Petros_Malamas_-_Fotos_Siotas
Μουσικές από νέους καλλιτέχνες και ενδιαφέρουσες μπάντες περιλαμβάνει το μουσικό φεστιβάλ #pamegravaMusicFest  που θα φιλοξενηθεί στο Θέατρο Γκράβας, κατά το τριήμερο 10, 11 και 12 Ιουλίου. Οι συναυλίες αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων με τίτλο «Όλη η Αθήνα μια σκηνή».

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό με δελτία εισόδου τα οποία διατίθενται ηλεκτρονικά ΕΔΩ ticketservices.gr και στην είσοδο του θεάτρου δύο ώρες πριν την έναρξη.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Κυριακή 10 Ιουλίου

 Πέτρος Μάλαμας
Ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Πέτρος Μάλαμας ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με τον Νίκο Παπαϊωάννου. Βιολοντσέλο, λόγια καθαρά και κιθάρα σε τραγούδια καναδέζικα και παγωμένα για ναυτιλομένους και άλλους παράξενους.

Kadinelia
Από την παράδοση της Ελλάδας σε ολόκληρο τον κόσμο, το world acoustic ντουέτο του Θανάση Ζήκα και της Εύης Σεϊτανίδου δίνει νέο χαρακτήρα στα διαχρονικά ακούσματα της χώρας μας μέσα από τις χαρισματικές κιθαριστικές μελωδίες και το αρμονικό τραγούδι των δύο μουσικών.

Κλείσιμο
Φώτης Σιώτας
Στην καρδιά του συναυλιακού καλοκαιριού, ο Φώτης Σιώτας μας καλεί να μοιραστούμε μουσική και ιστορίες κάτω από τον ουρανό της Αθήνας. Με όχημα το νέο του δίσκο «Δύο Λάθη», ενορχηστρώνει με τη μπάντα του ένα διαφορετικό λαϊκό άκουσμα με αναφορές στην παγκόσμια folk τραγουδοποιΐα και διασκευές που έχουμε αγαπήσει.

Δευτέρα 11 Ιουλίου
 
Sillyboy's Ghost Relatives
Λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου του υλικού την περασμένη άνοιξη, ο Αθηναίος μουσικός και παραγωγός Χαραλαμπος Κουτράρας, μαζί με την μπάντα του, φέρνουν φρέσκο ήχο με ατμοσφαιρικές κιθάρες να αναμειγνύονται με retro-pop synths.

Whereswilder
Οι αγαπημένοι Αθηναίοι rockers Whereswilder, μας καλούν να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε, σε μια βραδιά με soft και psychedelic rock, soul, funk και old school ήχους και μελωδίες από το νέο τους album και όχι μόνο.

Theodore
Λίγο μετά την κυκλοφορία του τέταρτου προσωπικού του album "The Voyage", με ανανεωμένη μπάντα και διάθεση, ο Theodore μας καλεί σε ένα μουσικό ταξίδι που αναμένεται εκρηκτικό και που θα ενισχύει την "διαστημική" ατμόσφαιρα της βραδιάς στην - πάντα έτοιμη για πάρτυ - καρδιά της Αθήνας.

Τρίτη 12 Ιουλίου

Sophie Lies
Αγαπημένα μας τραγούδια όμορφα διασκευασμένα, μελωδικός ήχος και λιτές ενορχηστρώσεις, θα συναντήσουν τα τραγούδια της Sophie Lies όπως τα «Μεγάλα Παιδιά», συνομιλώντας μουσικά και συναισθηματικά με τους ανθρώπους που θα βρεθούν γύρω της, κάτω και πάνω από τη σκηνή.

Dzingovic
Με γλυκές μελωδίες και πλούσιες ενορχηστρώσεις, ταξιδιάρικη ατμόσφαιρα και συναισθηματικούς στίχους, ο Θανάσης Dzingovic ετοιμάζει ένα live με ονειρική διάθεση.

Παιδί Τραύμα
Το Παιδί Τραύμα γράφει μουσική και λέξεις σε μια ψηλή πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας. Τον Σεπτέμβρη του 2020 κυκλοφόρησε o δεύτερος δίσκος του «Θα Καταστρέψω τον Κόσμο». Τους τελευταίους μήνες το Παιδί Τραύμα μετεξελίχθηκε σε μπάντα: Κώστας Γάμμα (Μπάσο, φωνητικά), Δημήτρης Γρηγοριάδης (Drums, Spd Sx), Αντώνης Παπαδόπουλος (Κιθάρα), Εmi Path (Synths, φωνητικά), Παιδί Τραύμα (Φωνή, κιθάρα).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης