Ο Παύλος Καρποδίνης επιστρέφει στο Γυάλινο Up Stage την Παρασκευή 13 Μαΐου

Ο Παύλος Καρποδίνης επιστρέφει στο Γυάλινο Up Stage την Παρασκευή 13 Μαΐου

Μαζί του στη σκηνή η Κέλλυ Κουνάκη και εξαιρετική ομάδα μουσικών

pavlos-kelly
Μια αντί-τοξική βραδιά , κλείνοντας το μάτι στο καλοκαίρι, υπόσχεται ο τραγουδοποιός Παύλος Καρποδίνης ,την Παρασκευή 13 Μαίου στις 10.00 μμ στο Γυάλινο Up Stage,

Μαζί του στη σκηνή η Κέλλυ Κουνάκη και εξαιρετική ομάδα μουσικών. Άκης Μουχλιανίτης στα πλήκτρα, Αλέξανδρος Πάντζος στο μπάσο, Δημήτρης Σαβαΐδης στο μπουζούκι και Νίκος Καρνάβας στα τύμπανα.

Ο Παύλος Καρποδίνης, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης με σταθερά και σημαντικά βήματα στο χώρο της μουσικής, έρχεται για μια μοναδική μουσική παράσταση με αγαπημένα και γνώριμα τραγούδια από την ελληνική δισκογραφία, που όμορφα συνδυάζονται με τις δικές του νέες και παλαιότερες δημιουργίες. Θα ακουστούν καινούργια τραγούδια σε στίχους Μαίρης Λαμπαδίτη.

Ο Παύλος Καρποδίνης έχει τον τρόπο να φορτίζει την ατμόσφαιρα, κάθε φορά παρουσιάζει ένα προσεκτικά επιλεγμένο μουσικό πρόγραμμα που δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο.

Ο Παύλος Καρποδίνης ξεκίνησε τις μουσικές του αναζητήσεις στα εφηβικά του χρόνια συμμετέχοντας σε μπάντες, ώσπου το 2002 δημιούργησε μαζί με τον Νίκο Διαμαντόπουλο το μουσικό σχήμα «Ομορον». Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με δικά τους τραγούδια, στίχους και μουσική είχε τον τίτλο «Πρώτη Μετάδοση». Σε αυτόν τον δίσκο συμμετείχαν η Αναστασία Μουτσάτσου και η Μαριάνα Ευστρατίου. Παράλληλα με τις ζωντανές εμφανίσεις του, το 2013 κυκλοφορεί η πρώτη, προσωπική του δισκογραφική δουλειά «Τα αρώματα της μοίρας». Μια ενότητα επτά τραγουδιών που βασίζεται σε προσωπικά βιώματα και που όπως σχολιάζει ο ίδιος «σκοπό έχουν να μοιραστούν μαζί σας μεγάλες - μικρές στιγμές ενός ταξιδιού νοσταλγίας, έρωτα, αγάπης, μέσα ουσιαστικά από προσωπικές ιστορίες...».

Προπώληση εισιτηρίων viva.gr

Κλείσιμο
Πληροφορίες/κρατήσεις: 210 9315600 - 210 9316101-4

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Λεωφ. Συγγρού 143, 17121 Νέα Σμύρνη



Ειδήσεις σήμερα:

Στη Γερμανία ενέκριναν νομοσχέδιο που επιτρέπει την επίταξη ή απαλλοτρίωση ενεργειακών υποδομών και εταιρειών

Τι σκότωσε την Κατερίνα και τον Μάριο στη Θεσσαλονίκη - Ερευνούν οι ιατροδικαστές του ΑΠΘ

Στην Αττική τα τρία κρούσματα πιθανής ηπατίτιδας - Τα δύο παιδάκια χρειάστηκαν νοσηλεία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης