Η μαγεία της Disney έρχεται τα Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη

Η μαγεία της Disney έρχεται τα Χριστούγεννα στην Θεσσαλονίκη

Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ «A Dream is a Wish» θα φιλοξενηθεί  στο θέατρο Radio City

Disny_in_Concert
Ο μαγικός κόσμος της Disney  ταξιδεύει από το West End του Λονδίνου στην Θεσσαλονίκη πανέτοιμος να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα κατοικων και επισκεπτών πιο λαμπερά από ποτέ. Το φαντασμαγορικό μιούζικαλ της Disney in Concert «A Dream is a Wish» προσγειώνεται στις 25 Δεκεμβρίου στη σκηνή του ανακιανισμένου θεάτρου Radio City όπου και θα παραμείνει για μια σειρά παραστάσεων μέχρι τις 2 Ιανουρίου.
Oι πριγκίπισσες του Frozen, Έλσα και Άννα, θα συναντήσουν τη Μικρή Γοργόνα και ο Βασιλιάς των Λιονταριών την Πεντάμορφη και το Τέρας, ενώ σκηνές από τις πιο αγαπημένες ταινίες θα προβάλλονται στην γιγαντοοθόνη.
Επί σκηνής θα βρίσκονται τέσσερα από τα μεγαλύτερα αστέρια του περίφημου West End και μία εξαίσια συμφωνική ορχήστρα αποτελούμενη από 40 βιρτουόζους μουσικούς που θα παίζουν και θα τραγουδούν πασίγνωστες και λατρεμένες μελωδίες.

O φαντασμαγορικός κόσμος της Disney συναντά την αρτιότητα των μιούζικαλ του West End σε μία υπερπαραγωγή που θα παρουσιαστεί αποκλειστικά στην Ελλάδα μόνο για τα εγκαίνια του Radio City στη Θεσσαλονίκη!

Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης