Ο ρωσικός κινηματογράφος πάει στο... Διάστημα - Γυρίσματα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Ο ρωσικός κινηματογράφος πάει στο... Διάστημα - Γυρίσματα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Η εκρηκτική Ρωσίδα ηθοποιός Γιούλια Περσλίντ θα είναι σκέτη «πρόκληση» - Η ρωσική εταιρεία «Roskosmos» έκλεψε την πρωτιά από τη NASA που ήθελε να στείλει στον ISS τον γοητευτικό ηθοποιό Τομ Κρουζ

nasa-main1
Τις βαλίτσες τους ετοιμάζουν δύο εκπρόσωποι της Έβδομης Τέχνης για να επισκεφθούν το Διάστημα επί δέκα ημέρες.

Η καλλίπυγη Ρωσίδα ηθοποιός Γιούλια Περσλίντ με τα πράσινα εκφραστικά μάτια και ο Ρώσος σκηνοθέτης Κλιμ Σιπένκο, θα ταξιδέψουν την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου, στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, με το διαστημόπλοιο «Soyuz MC-19.

Μαζί με τους δύο Ρώσους καλλιτέχνες, θα είναι και ο Ρώσος κοσμοναύτης, Αντον Σκαπλέροφ ο οποίος θα πιλοτάρει το διαστημόπλοιο.

Στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό θα γίνουν τα γυρίσματα της ταινίας «Πρόκληση» με την ρωσική εταιρεία «Roskosmos» να επαίρεται ότι έκλεψε την πρωτιά από τη NASA που ήθελε να κάνει κάτι αντίστοιχο με τον γοητευτικό ηθοποιό Τομ Κρουζ.

Στην ταινία «Challenge» (Πρόκληση), η Ρωσίδα ηθοποιός υποδύεται μία γιατρό που μεταβαίνει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για να σώσει έναν κοσμοναύτη, σύμφωνα με τους «New York Times».

«Δεν φοβάμαι», είχε δηλώσει η εκρηκτική Ρωσίδα σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με τους Times. Πρόσθεσε όμως ότι «ο φόβος είναι φυσιολογικός».



Όπως ανακοίνωσε η ρωσική διαστημική υπηρεσία «Roskosmos», η επιλογή των δύο Ρώσων καλλιτεχνών έγινε με καλλιτεχνικά κριτήρια αλλά και με ιατρικές εξετάσεις, ενώ ως αντικαταστάτες τους, ως είθισται στις διαστημικές αποστολές, επελέγησαν η ηθοποιός Αλιόνα Μορντόβινα και ο εικονολήπτης Αλεξέι Ντούντιν.

Η εκτόξευση του διαστημόπλοιου Soyuz MC-19 θα γίνει από το κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν.

Η ειδική εκπαίδευση των καλλιτεχνών- κοσμοναυτών περιλαμβάνει δοκιμασίες σε φυγοκεντρωτή, σε σταντ κραδασμών, πτήσεις με αεροσκάφος σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας και πτώση με αλεξίπτωτο.

Новые испытания ради искусства преодолевают актриса Юлия Пересильд и режиссер Клим Шипенко.


Η ταινία «Πρόκληση»

Κλείσιμο
Η ταινία «Πρόκληση» είναι μέρος ενός επιστημονικού, εκπαιδευτικού προγράμματος στο πλαίσιο του οποίου προγραμματίζεται να γυρισθεί ένας κύκλος ντοκιμαντέρ που θα έχει ως θέμα τις επιχειρήσεις του πυραυλικού -διαστημικού τομέα, αλλά και τους εμπειρογνώμονες που συμμετέχουν στην παραγωγή πυραύλων φορέων, διαστημοπλοίων καθώς και τις απαιτούμενες επίγειες υποδομές.

«Το πρόγραμμα θα αποτελέσει προφανή επιβεβαίωση ότι οι διαστημικές πτήσεις σταδιακά θα γίνονται προσιτές όχι μόνο στους επαγγελματίες του διαστημικού τομέα, αλλά σε όσους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν τέτοιες πτήσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ρωσική διαστημική υπηρεσία «Roskosmos».

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η ταινία «Πρόκληση» είναι μια δραματική διαστημική ταινία, στην παραγωγή της οποίας συμμετέχουν η Roskosmos, το Πρώτο κανάλι και τα κινηματογραφικά στούντιο Yellow, και Black and White.

Вывоз ракеты-носителя на стартовую площадку



Ειδήσεις σήμερα:

«Πλιάτσικο» με τις αποζημιώσεις: 500 αιτήσεις «πυρόπληκτων» για ...6 κτίρια

Ελεύθερος με όρους ο ληστής με το... ραβασάκι

Merck: Το χάπι που ετοιμάζει, μειώνει κατά 50% τον κίνδυνο νοσηλείας ή θανάτου από Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης