Σταύρος Ξαρχάκος: «Η επιτυχία μπορεί να σου αλλοιώσει και τελείως τον χαρακτήρα»

Σταύρος Ξαρχάκος: «Η επιτυχία μπορεί να σου αλλοιώσει και τελείως τον χαρακτήρα»

Ο σπουδαίος συνθέτης αποκαλύπτεται και παραδίδει μαθήματα ζωής στο Impactalk.gr

Ξαρχακος
«Άμα σου αρέσει να τραγουδάς, τραγούδα» «Άμα σου αρέσει να παίζεις, παίξε. Και μην καταλαβαίνεις Χριστό»: Αυτή είναι η συμβουλή που δίνει προς όλους ο Σταύρος Ξαρχάκος. Ο σημαντικός Έλληνας συνθέτης λίγο πριν τη μεγάλη συναυλία του στο Ηρώδειο στις 26 Σεπτεμβρίου, ο μοιράζεται μαθήματα ζωής στο Impactalk.gr.
Stavros Xarchakos | ImpacTalk | LeadersTalk | Official Trailer


Ο Σταύρος Ξαρχάκος, όπως δεν τον έχουμε δει ποτέ ως τώρα, εκμυστηρεύεται προσωπικές ιστορίες. Μέσα από αυτές μεταμορφώνεται σε φάρο γνώσης και εξέλιξης για όλους όσοι οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον σε ατομικό, κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο.

«Η επιτυχία δεν είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί. Η επιτυχία μπορεί να σου αλλοιώσει και τελείως τον χαρακτήρα» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων με νόημα ενώ επισημαίνει πως «έμπνευση είναι να ξεπεράσεις τον πανικό του λευκού πενταγράμμου».

Ξετυλίγοντας αβίαστα τη ζωή του στο impactalk., ο μεγάλος συνθέτης αφήνει ένα αποτύπωμα ανθρωπιάς, ήθους και υψηλής μουσικής ευφυίας, εμπνέει και συμβουλεύει με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Οι ηγέτες του σήμερα χαρίζουν απλόχερα στους συνδρομητές του impactalk.gr εμπειρίες και βιώματα ζωής με μόνο οδηγό την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Κλείσιμο
Αν θέλεις να παρακολουθήσεις περισσότερα μαθήματα ζωής από τον Σταύρο Ξαρχάκο και να μάθεις από τους καλύτερους, μπες στο impactalk.gr και  γίνε συνδρομητής στην πρώτη ελληνική πλατφόρμα εναλλακτικής εκπαίδευσης με επίκεντρο τον άνθρωπο, την αξία της γνώσης και της ίδιας της ζωής.

Ειδήσεις σήμερα:

Μέγκι Ντρίο: «Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι να ρίξει την τηλεθέαση»

Χρηστίδης κατά Λοβέρδου: Κανένας υποψήφιος δε μπορεί να αντιπολιτεύεται το κόμμα του

Ντούσαν Ίβκοβιτς: «All Star» η κηδεία του Ίβκοβιτς - Ένωσε ξανά τους θρύλους της πρώην Γιουγκοσλαβίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης