Ποιος θέλει να μάθει τι συμβαίνει στο εξωτικό ξενοδοχείο “The White Lotus”;

Ποιος θέλει να μάθει τι συμβαίνει στο εξωτικό ξενοδοχείο “The White Lotus”;

Ένα τροπικό ταξίδι σε ένα υπερπολυτελές θέρετρο της Χαβάης, μέσα από την κοινωνική σάτιρα "The White Lotus", αποκλειστικά από το Vodafone TV

kentrikh

Sponsored Content

Καλωσήρθατε στο White Lotus! Το πιο πολυτελές ξενοδοχείο της Χαβάης. Εδώ, οι επισκέπτες είναι πλούσιοι, πολύ πλούσιοι, κυρίως λευκοί, επιδιώκουν να είναι το κέντρο του σύμπαντος και οπωσδήποτε το κέντρο της προσοχής όσων εργάζονται στο περίφημο White Lotus. Ένας παράδεισος επί της γης όπου κάθε επιθυμία εκπληρώνεται, όσο περίεργη και αν είναι.

Μόνο που στη διάρκεια αυτών των διακοπών, σε ένα εξωτικό σκηνικό, με ευγενέστατους υπαλλήλους, οι αψεγάδιαστοι ταξιδιώτες εμφανίζονται διαφορετικοί από ότι δείχνουν. Σύντομα, τα κοκτέιλς δίπλα στην πισίνα και τα μαθήματα scuba diving δίνουν τη θέση τους σε πολύπλοκες καταστάσεις που ξεφεύγουν από κάθε έλεγχο.

TheWhiteLotus_1


Μέσα από την κλειδαρότρυπα
Στο πολυτελές θέρετρο, ο διευθυντής προτρέπει το προσωπικό να φέρεται στους πελάτες σαν ήταν ευαίσθητα μικρά παιδιά, οι VIPs έχουν καπρίτσια και εξωπραγματικές απαιτήσεις, πληρώνουν αδρά τις πολυτελείς διακοπές τους, μόνο που στο τέλος, κάποιος από όλους, δεν θα επιστρέψει ζωντανός…
Κλείσιμο
Καθώς παρακολουθούμε τους πρωταγωνιστές να συμπεριφέρονται εγωιστικά, εκνευριστικά, παράλογα, και με ισχυρές δόσεις ναρκισσισμού, αντιλαμβανόμαστε ότι δεν μπορούμε να ξεκολλήσουμε τα μάτια μας από πάνω τους. Πιθανόν, ένα μέρος της γοητείας τους να οφείλεται ότι έχουν στοιχεία τα οποία αναγνωρίζουμε στο περιβάλλον μας ή και μέσα μας.

TheWhiteLotus_2


Εξωτικά ποτά και παράξενες σχέσεις
Εντέλει, το “The White Lotus” αποδεικνύεται μια πανέξυπνη κοινωνική σάτιρα 6 επεισοδίων με την υπογραφή του Mike White (τον θυμόμαστε από το Enlightened), ο οποίος σκηνοθετεί και υπογράφει και το σενάριο. Στη σειρά που παρακολουθεί και καταγράφει με τον πιο καυστικό τρόπο την τρελή καθημερινότητα, τις ιδιοτροπίες και τις πιο παράξενες σχέσεις ανάμεσα σε επισκέπτες και εργαζόμενους, σε ένα τροπικό θέρετρο της Χαβάης, πρωταγωνιστούν οι Connie Britton, Steve Zahn, Jennifer Coolidge, Alexandra Daddario, Lukas Gage, Jolene Purdy, Sydney Sweeney, Murray Bartlett, Fred Hechinger, Jake Lacy, Brittany O’Grady, Natasha Rothwell.


The White Lotus | Vodafone TV



Αν αναζητάτε virtual διακοπές με βουτιές στα νερά της Χαβάης, ηλιοβασιλέματα, εξωτικά ποτά, παρακολουθώντας τις ζωές των άλλων πίσω από μια κλειδαρότρυπα και μια υπενθύμιση του τι χωρίζει τους έχοντες από του μη έχοντες, η σειρά θα γίνει η αγαπημένη σας.

TheWhiteLotus_5


Η σειρά είναι διαθέσιμη On demand αποκλειστικά στο Vodafone TV, το «Σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα».

Ανακάλυψε περισσότερα για τις προτάσεις του μήνα από το Vodafone TV για να παρακολουθήσεις ό,τι θες, τη στιγμή που το θες!

Info
Το περιεχόμενο του Vodafone TV ανανεώνεται κάθε μήνα με τις σημαντικότερες πρεμιέρες, με αποκλειστικές νέες σειρές, ταινίες, ντοκιμαντέρ που θα συζητηθούν και πολλές ακόμη επιλογές, για να τις παρακολουθήσουμε τη στιγμή που το θέλουμε.
Απόκτησε πρόσβαση σε όλο το δημοφιλές περιεχόμενο, εύκολα και γρήγορα και χωρίς χρήση αποκωδικοποιητή, με άμεση online ενεργοποίηση στο vodafone.gr και απόλαυσε 1 μήνα δωρεάν δοκιμή χωρίς δέσμευση συμβολαίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης