Ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδά Χρήστο Νικολόπουλο

Ο Μίλτος Πασχαλίδης τραγουδά Χρήστο Νικολόπουλο

Ακούστε το νέο τους κομμάτι που αποτελεί προπομπό του νέου άλμπουμ του τραγουδοποιού στο οποίο συμμετέχουν ερμηνευτικά μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού

Miltos_Pasxalidis
«Έτσι αγαπάω» είναι ο τίτλος του ολοκαίνουργιου τραγουδιού του Μίλτου Πασχαλίδη που μόλις κυκλοφορησε. Την μουσική του υπογράφει ο Χρήστος Νικολόπουλος και τους στίχους ο Νίκος Αναγνωστάκης. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα τρυφερή μπαλάντα που υμνεί την κραταιά και ταυτόχρονα εύθραυστη ψευδαίσθηση του έρωτα.
Μίλτος Πασχαλίδης - Έτσι Αγαπάω | Official Music Video

.
Ο σπουδαίος Χρήστος Νικολόπουλος καταθέτει για μία ακόμη φορά δισκογραφικά το ανεξάντλητο συνθετικό του χάρισμά, που τον έχει αναδείξει σε πολύτιμο κεφάλαιο της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού. Η συνύπαρξή της μουσικής του με τον εμπνευσμένο συνειρμικό λόγο του Νίκου Αναγνωστάκη, που, με τρόπο ρηξικέλευθο, μετουσιώνει σε ποιητικές εικόνες, συναισθήματα και καθημερινά βιώματα, έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός έξοχου κύκλου τραγουδιών με την κλασική έννοια του όρου.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης με το διακριτό ηχόχρωμα της φωνής του, που τόσο έχει αγαπήσει το κοινό και την σπάνια εκφραστικότητα της ερμηνείας του, αποδίδει με μοναδικό τρόπο τις λεπτές συναισθηματικές αποχρώσεις του τραγουδιού.

Κλείσιμο
Το κομμάτι αυτό δίνει μια πρώτη γεύση από τη νέα, επερχόμενη διισκογραφική δουλειά του γνωστού τραγουδοποιού «Τα Απρόοπτα» στην οποία συμμετέχουν ερμηνευτικά πολλά μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού μεταξύ των οποίων και οι Γιάννης Κότσιρας, Μανώλης Λιδάκης, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ελένη Δήμου, Σταμάτης Κραουνάκης, Φοίβος Δεληβοριάς, Ρίτα Αντωνοπούλου κ.α

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα η κηδεία του Μπερδέση - «Πίστευε στον Θεό, επισκεπτόταν το Άγιο Όρος» δηλώνει συνεργάτης του

Ψηφιακό πιστοποιητικό: Σε αυτές τις έξι χώρες της ΕΕ μπορούμε να ταξιδέψουμε από σήμερα χωρίς περιορισμούς

Μειωμένα ενοίκια: Ποιες επιχειρήσεις απαλλάσσονται πλήρως και τον Ιούνιο - «Κούρεμα» 40% στο λιανεμπόριο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης