Νταλάρας - Βιτάλη - Κότσιρας και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες στο CT Garden Festival

Νταλάρας - Βιτάλη - Κότσιρας και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες στο CT Garden Festival

Από τις 23 Ιουνίου έως τα τέλη Ιουλίου στον ανοιχτό χώρο του Christmas Theater

Ntalaras-City_Garden
Ένα νέο φεστιβάλ μας καλεί να κάνουμε το γύρο του κόσμου με ελληνικά τραγούδια. Καταξιωμένοι ερμηνευτές αλλά και νεότεροι δημιουργοί του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, στο CT Garden Festival, που θα φιλοξενηθεί στον εξωτερικό χώρο του Christmas Theater.

CT Garden Festival 2021


Το πρόγραμμα City Garden Festival περιλαμβλάνει δώδεκα μεγάλες συναυλίες, που αντλούν τα θέματα και το υλικό τους από τα πιο ταξιδιάρικα ελληνικά τραγούδια, τα οποία ερμηνεύουν αγαπημένοι ερμηνευτές και σπουδαίοι μουσικοί.

Η καλοκαιρινή αυλαία θα ανοίξει στις 23 Ιουνίου με τον Γιώργο Νταλάρα  και την μουσική του παράσταση «Περπάτησα όλη τη γη..» στην οποία θα τον συνοδεύσουν ερμηνευτικά  η Βιολέτα Ίκαρη και η Ασπασία Στρατηγού.
Vitali-City_Garden
Κλείσιμο

Ακολουθούν, στις 25 Ιουνίου, ο Χρήστος Θηβαίος με μια μουσική διαδρομή «Απ’ τα Εξάρχεια ως το Πεκίνο», ο Βασίλης Λέκκας (26/6) και ο Ματθαίος Τσαχουρίδης (30/6) με την συναυλιακή παράσταση «Έλα παπόρ – έλα παπόρ» και αφηγητή τον ηθοποιό Ιωάννη Παπαζήση.

Ο Ιούλιος θα ξεκινήσει με τους Χειμερινούς Κολυμβητές (2/7) οι οποίοι θα δώσουν τη σκυτάλη στην Γλυκερία και του Τακίμ για ένα μελωδικό ταξίδι στην Ανατολή (5/7), τους Χαίνηδες (7/7), την Ελένη Βιτάλη με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη (9/7), τον Πάνο Δημητρακόπουλο με τους Παντελή Θαλασσινό, Νίκο Ξυδάκη, Ευανθία Ρεμπούτσικα, Καλλιόπη Βέττα, Ζαχαρία Καρούνη, Αρετή Κετιμέ και Κατερίνα Παπαδοπούλου (17/7).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης