Το fēnix 8 της Garmin είναι το απόλυτο εργαλείο που θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις στην πολυάσχολη και απαιτητική καθημερινότητά σου.
Το Θάμα της γεύσης
Το Θάμα της γεύσης
Μου σύστησαν να επισκεφτώ ένα νέο ποιοτικό εστιατόριο στο Χολαργό, το Θάμα. Η σύσταση συνοδευόταν με κολακευτικά σχόλια. Αποφάσισα να το επισκεφτώ με τη σύζυγό μου και ένα φιλικό ζευγάρι.
UPD:
Μου σύστησαν να επισκεφτώ ένα νέο ποιοτικό εστιατόριο στο Χολαργό, το Θάμα . Η σύσταση συνοδευόταν με κολακευτικά σχόλια. Αποφάσισα να το επισκεφτώ με τη σύζυγό μου και ένα φιλικό ζευγάρι. Βρεθήκαμε σε ένα όμορφο, ζεστό, φιλικό, περιβάλλον, η περιποίηση ήταν καταπληκτική, και τα φαγητά απίθανα.
Οι ιδιοκτήτες, ο Θάνος και η Μαντώ, με αγάπη και μεράκι δημιούργησαν το Θαμα Γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους και με την πολύ καλή τους διάθεση, με τα εδέσματα και το σέρβις κερδίζουν τον πελάτη.
Η ειδικότητά μου στην επιστήμη και τεχνολογία των τροφίμων, και η 28ετής πανεπιστημιακή ενασχόλησή μου με την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων με οδήγησαν στην κουζίνα. Η καθαριότητα, η τάξη και η συστηματική εργασία, είναι υποδειγματικά και αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια και την ποιότητα.
Οι πρώτες ύλες επιλεγμένες με προσοχή και μεράκι, ότι καλύτερο υπάρχει σε πανελλαδική κλίμακα, λάδι Φιλιατρών, βραβευμένο κρασί Τριφυλλίας, ψημένη ρακί Αμοργού, φάβα Σαντορίνης, φέτα και τσιγαρίδες Καλαμάτας, αγριογούρουνο Καϊμακτσαλάν, ψωμί σε ξυλόφουρνο από την Εύβοια, μέχρι και ελιά γλυκό από την Πύλο και δεν υπάρχει τέλος.
Τα πιάτα του ελκυστικά στην εμφάνιση, καταπληκτικά στη γεύση, απαράμιλλα στην ποιότητα, δημιουργούν στον πελάτη δίλημμα στην επιλογή. Κάποιες ξέχωρες γεύσεις, όπως τα σαρμαδάκια, οι τσιγαρίδες, τα γιαπράκια με λαπαθόφυλλα, τα αυγά της μαμάς, τα χορταράκια του γιαλού. Θα βρεί κανείς κόκορα μακαρονάδα, κουνέλι κοκκινιστό, αγριογούρουνο στιφάδο, πήλινο ΘάΜα, και τα έτοιμα πιάτα δεν έχουν τελειωμό. Και φυσικά όλα της ψητά της ώρας φρέσκα μυρωδάτα και νόστιμα.
Οι ιδιοκτήτες, ο Θάνος και η Μαντώ, με αγάπη και μεράκι δημιούργησαν το Θαμα Γνωρίζουν πολύ καλά τη δουλειά τους και με την πολύ καλή τους διάθεση, με τα εδέσματα και το σέρβις κερδίζουν τον πελάτη.
Η ειδικότητά μου στην επιστήμη και τεχνολογία των τροφίμων, και η 28ετής πανεπιστημιακή ενασχόλησή μου με την ποιότητα και την ασφάλεια των τροφίμων με οδήγησαν στην κουζίνα. Η καθαριότητα, η τάξη και η συστηματική εργασία, είναι υποδειγματικά και αποτελούν εγγύηση για την ασφάλεια και την ποιότητα.
Οι πρώτες ύλες επιλεγμένες με προσοχή και μεράκι, ότι καλύτερο υπάρχει σε πανελλαδική κλίμακα, λάδι Φιλιατρών, βραβευμένο κρασί Τριφυλλίας, ψημένη ρακί Αμοργού, φάβα Σαντορίνης, φέτα και τσιγαρίδες Καλαμάτας, αγριογούρουνο Καϊμακτσαλάν, ψωμί σε ξυλόφουρνο από την Εύβοια, μέχρι και ελιά γλυκό από την Πύλο και δεν υπάρχει τέλος.
Τα πιάτα του ελκυστικά στην εμφάνιση, καταπληκτικά στη γεύση, απαράμιλλα στην ποιότητα, δημιουργούν στον πελάτη δίλημμα στην επιλογή. Κάποιες ξέχωρες γεύσεις, όπως τα σαρμαδάκια, οι τσιγαρίδες, τα γιαπράκια με λαπαθόφυλλα, τα αυγά της μαμάς, τα χορταράκια του γιαλού. Θα βρεί κανείς κόκορα μακαρονάδα, κουνέλι κοκκινιστό, αγριογούρουνο στιφάδο, πήλινο ΘάΜα, και τα έτοιμα πιάτα δεν έχουν τελειωμό. Και φυσικά όλα της ψητά της ώρας φρέσκα μυρωδάτα και νόστιμα.
Ο Θάνος και η Μαντώ το έκαναν το Θαμα τους
Και κάτι άλλο πολύ σημαντικό, μη φοβάστε το λογαριασμό θα εκπλαγείτε !!!!. Μην ξεκινήσετε χωρίς να κλείσετε τραπέζι, σίγουρα θα μείνετε νηστικοί.
ΠΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΜΟΤΙΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑΣ
UPD:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα