Έλλη Παπαγεωργοπούλου: Στο πλευρό του ανήλικου παιδιού της οι καλλιτέχνες - φίλοι της

Έλλη Παπαγεωργοπούλου: Στο πλευρό του ανήλικου παιδιού της οι καλλιτέχνες - φίλοι της

Ο Ντένης Ηλιάδης, ο Νίκος Καραθάνος, η Λένα Κιτσοπούλου, ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Θωμάς Μοσχόπουλος άνοιξαν λογαριασμό για την στήριξή του

papagerorgakopoulou
Στο πλευρό του ανήλικου παιδιού της Έλλης Παπαγεωργακοπούλου, της καταξιωμένης σκηνογράφου και ενδυματολόγου που έφυγε πριν λίγες ημέρες τόσο ξαφνικά και πρόωρα από τη ζωή, στέκονται οι καλλιτέχνες – φίλοι της πιστεύοντας ακράδαντα πως αυτός είναι ο ιδανικότερος τόπος για να τιμήσουν τη μνήμη της. Και σε αυτή την ιερή προσπάθεια μάς καλούν να γίνουμε όλοι συμπαραστάτες, με τον τρόπο που ο καθένας μπορεί.

Πέντε Έλληνες σκηνοθέτες, ο Ντένης Ηλιάδης, ο Νίκος Καραθάνος, η Λένα Κιτσοπούλου, ο Γιώργος Λάνθιμος και ο Θωμάς Μοσχόπουλος, με τους οποίους η Έλλη είχε συνεργαστεί στενά και συνδεόταν μαζί τους με ειλικρινή σχέση φιλίας, ανέλαβαν την πρωτοβουλία να ανοίξουν έναν λογραριασμό όπου μπορεί, όποιος επιθυμεί, να καταθέσει χρήματα τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά για το παιδί μέχρι να ενηλικιωθεί..

Οι ίδιοι αναφέρουν χαρακτηριστικά σε σχετικό σημείωμά τους: «Η Έλλη Παπαγεωργακοπούλου έφυγε πρόωρα από κοντά μας αφήνοντας μεγάλο κενό στο θέατρο, το σινεμά, τους συναδέλφους και τους ανθρώπους της. Αφήνει επίσης πίσω της ένα μικρό παιδί.

Στόχος μας είναι το παιδί να μεγαλώσει με την μνήμη της Έλλης ζωντανή μέσα από τις ιστορίες των φίλων και συνεργατών της, όσο και από τις ταινίες και τις παραστάσεις που σημάδεψαν την καριέρα της και όλους εμάς.

Σκοπός μας το παιδί να μην νοιώσει μεγαλύτερο κενό στη ζωή του από αυτό το ήδη τεράστιο που αφήνει η απώλεια της μητέρας του.

Ανοίξαμε για τον λόγο αυτό έναν ειδικό λογαριασμό σε συνεργασία με το «Μαζί για το παιδί» και παρακαλούμε, αντί στεφάνων ή άλλων εκδηλώσεων αγάπης και σεβασμού προς την Έλλη, να κατατεθούν τα χρήματα στον λογαριασμό αυτό, με τα παρακάτω στοιχεία

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ 6017 0400 56698
IBAN GR210 171 0170 0060 1704 0056 698
Δικαιούχος ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
Όνομα καταθέτη και ένδειξη ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΕΛΛΗΣ

Δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στο πλάι του παιδιού και ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν προορίζονται για τις ανάγκες του μέχρι την ενηλικίωσή του»

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Άννα Τσουρή, από το Μαζί για το Παιδί, στο τηλέφωνο
Τηλ 210 74 82 690

Ειδήσεις σήμερα: 

Νοσοκομείο Νίκαιας: Κύκλωμα πωλούσε πλαστά πιστοποιητικά αρνητικών τεστ covid σε αποκλειστικές νοσοκόμες

Βρετανία: Το βαθιά προσωπικό γράμμα του Χάρι προς τον πατέρα του πριν την κηδεία του παππού του

Έγκλημα στο Κορωπί: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 76χρονο παιδοκτόνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης