«VAX LIVE: The Concert to Reunite the World» : Η Τζένιφερ Λόπεζ και η H.E.R. σε μία live streaming μετάδοση για τον εμβολιασμό

«VAX LIVE: The Concert to Reunite the World» : Η Τζένιφερ Λόπεζ και η H.E.R. σε μία live streaming μετάδοση για τον εμβολιασμό

Παρουσιάστρια του σόου, που θα προβληθεί την Κυριακή 9 Μαΐου στις 3:00 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας),  θα είναι η Σελένα Γκόμεζ

jlo
Οι διάσημες τραγουδίστριες Τζένιφερ Λόπεζ και H.E.R. θα είναι οι πρωταγωνίστριες του παγκοσμίου streaming και της ειδικής εκπομπής «VAX LIVE: The Concert to Reunite the World», που θα προβληθεί στις 8 Μαΐου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, που θα διατεθούν σε εμβόλια κατά του Covid-19. Η ιδέα στηρίζεται στην περυσινή πρωτοβουλία «One World - Together at Home», όπου συμμετείχαν επίσης μεγάλοι αστέρες, που ερμήνευσαν τις επιτυχίες τους από την ασφάλεια του σπιτιού τους, όπως η Λέιντι Γκάγκα.

her

Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας Global Citizen, παρουσιάστρια του σόου  «VAX LIVE: The Concert to Reunite the World», θα είναι η Σελένα Γκόμεζ, ενώ στα κεντρικά πρόσωπα θα είναι επίσης οι Foo Fighters, ο Έντι Βέντερ και ο J. Balvin.



Κλείσιμο
Η Σελένα Γκόμεζ δήλωσε σχετικά με τη συναυλία: «Έχω την τιμή να παρουσιάσω το VAX LIVE: The Concert to Reunite the World. Αυτή είναι μία ιστορική στιγμή για να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να κάνουν το εμβόλιο κατά του Covid-19, όταν θα είναι διαθέσιμο σε αυτούς, να καλέσουμε τους παγκόσμιους ηγέτες να διαμοιράσουν δίκαια τις δόσεις των εμβολίων και να ενώσουμε τους ανθρώπους για μία νύχτα μουσικής με τρόπο, που δεν ήταν δυνατός την προηγούμενη χρονιά. Ανυπομονώ να είμαι μέρος της.»

selena
Tο σόου διάρκειας 90 λεπτών θα μεταδοθεί στους τηλεοπτικούς σταθμούς ABC, ABC News Live και CBS. Θα προβληθεί ακόμα και στις πλατφόρμες των καναλιών στο YouTube και στο iHeartMedia. Στόχος του livestream είναι να ενισχύσει την εμπιστοσύνη του κοινού απέναντι στα εμβόλια, προκειμένου να εμβολιαστούν όλοι κατά του Covid-19.

«Είναι πραγματικά μια ευκαιρία να απευθύνουμε έκκληση στους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας να διασφαλίσουν ότι οι 27 εκατομμύρια ήρωες υγειονομικοί σε ολόκληρο τον κόσμο, που μέχρι στιγμής δεν έχουν πρόσβαση σε ένα εμβόλιο, θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση τους επόμενους μήνες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Global Citizen, Χιου Έβανς, στο Ρόιτερς.

To σόου θα προβληθεί την Κυριακή 9 Μαΐου στις 3:00 τα ξημερώματα, ώρα Ελλάδας.


Ειδήσεις σήμερα:

Ποιες ομάδες πολιτών είναι πιθανότερο να κάνουν Πάσχα στο χωριό - Το σχέδιο της κυβέρνησης

Τσίπρας: Με νέα ομάδα και πακέτο 5,7 δισ. ευρώ το σχέδιο για την οικονομία μετά την πανδημία

Οξύνεται η αντιπαράθεση για το εργασιακό νομοσχέδιο - Σημείο τριβής οι υπερωρίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης