Η Έλενα Κρίστενσεν πόζαρε με τον γιο της - Δείτε τη φωτογραφία

Η Έλενα Κρίστενσεν πόζαρε με τον γιο της - Δείτε τη φωτογραφία

Το διάσημο μοντέλο πόζαρε αγκαλιά με τον 21χρονο γιο της φορώντας μία σατέν πιτζάμα

helena_cristensen
Το σούπερ μόντελ Έλενα Κρίστενσεν και ο γιος της πόζαραν στο φακό του φωτογράφου Κας Μπερντ στα πλαίσια της νέας καμπάνιας της Victoria's Secret για την γιορτή της μητέρας. Στόχος της φωτογράφισης είναι να αναδειχθεί η δύναμη και η σημασία των μαμάδων σε όλα τα στάδια της ζωής ενός παιδιού.

Στην εν λόγω φωτογράφιση μαζί με άλλους διάσημους celebrities, όπως η Γκρέις Ελίζαμπεθ και η Σαμπρίνα Κάρλσον, συμμετείχε και η Έλενα Κρίστενσεν, κρατόντας στην αγκαλιά της τον 21 ετών γιο της, Μίνγκους. Το σούπερ μόντελ πόζαρε με μία σατέν πιτζάμα, ενώ ο γιος της είχε επιλέξει ένα casual ντύσιμο με πουλόβερ και τζιν. Η ομοιότητα μεταξύ τους είναι εκπληκτική.


Στο βίντεο για την καμπάνια όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να απαντήσουν σε μία ερώτηση σχετικά με τη μητρότητα. Ο Μίνγκους ρώτησε την Έλενα Κρίστενσεν: «Τι είναι αυτό που σε ξαφνιάζει περισσότερο ως μαμά;» με εκείνη να απαντά: «Δεν θα έλεγα πως με ξαφνιάζει, αλλά γενικά το πόσο τρελά όμορφο ταξίδι είναι (η μητρότητα) και πόσα μου έχεις μάθει συγκριτικά με αυτά που σου έχω μάθει εγώ. Ήταν ό,τι καλύτερο. Πολλή δουλειά. Πολύ όμορφη δουλειά.» Το μοντέλο πρόσθεσε επίσης πως αποκτώντας ένα παιδί, ξεκινάς να βλέπεις τη ζωή σου από τελείως διαφορετική οπτική.

helena_mingus
Κλείσιμο

Στο επίσημο βίντεο της καμπάνιας, βλέπουμε έναν συνδυασμό από στιγμιότυπα όλων των διασήμων, που συμμετείχαν στη φωτογράφιση. Το μοντέλο Γκρέις Ελίζαμπεθ ήταν έγκυος, όταν πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση, όπου πόζαρε με τον σύζυγο της Νικ Κράους. Η Σαμπρίνα Κάρλσον φωτογραφήθηκε με τον σύζυγο της και το γιο της, ενώ το μοντέλο από τη Νιγηρία Μαγιόβα Νίκολας πόζαρε με τη μητέρα της, Τέμυ.

Ειδήσεις σήμερα:

«Ενός Θεού παιδιά»: Το νέο κοινωνικό τραγούδι του Μπάμπη Κουλούρα - Βίντεο

Προσπάθησε να βιάσει τη 12χρονη Ζενέιντα, του ξέφυγε και την έκαψε ζωντανή - Στον ανακριτή η υπόθεση μετά από 10 χρόνια

Ρωσία: Σάλος με σχολή pole dancing για μουσουλμάνες που άνοιξε δίπλα σε τζαμί - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης