Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει στη δισκογραφία με διαφορετικές «Αποχρώσεις»

Έλενα Παπαρίζου: Επιστρέφει στη δισκογραφία με διαφορετικές «Αποχρώσεις»

Οι εκπλήξεις που περιλαμβάνει το νέο της άλμπουμ - Δείτε βίντεο

Paparizou

Τις δικές της μουσικές «Αποχρώσεις» παρουσιάζει η Έλενα Παπαρίζου μέσα από το νέο ομώνυμο άλμπουμ της που μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για την δέκατη κατά σειρά δισκογραφική δουλειά της γνωστής τραγουδίστριας και περιλαμβάνει 13 κομμάτια.

'Έλενα Παπαρίζου - #ProjectApohrosis (Official Album Teaser)

Ανάμεσά τους υπάρχουν τα ήδη γνωστά  «Κάτι Σκοτεινό», «Άσκοπα Ξενύχτια», το ντουέτο «Έτσι Είναι Η Φάση» με τον μοναδικό Σάκη Ρουβά, το «Μίλα Μου», και το δημοφιλέστατο «Σε Ξένο Σώμα» αλλά και το ολοκαίνουργιο «Deja Vu» με τη συμμετοχή της Marseaux.

Να σημειωθεί πως πρόκειται μάλιστα για το πρώτο άλμπουμ στο οποίο η Έλενα Παπαρίζου αναλαμβάνει να κάνει συμπαραγωγή, σε συνεργασία με τον Νεκτάριο Κόκκινο.

Τα τραγούδια του δίσκου υπογράφουν σε μουσική οι ARCADE, ο Μπάμπης Σάμης, ο PADE, οι Damian Magand, Kirsten Collins & Bosorg Etemad, ο Δημήτρης Ξυπολιάς, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο Kim Διαμαντόπουλος και ο Levianth ενώ στίχους έχουν χαρίσει οι ARCADE, η Νίκη Παπαθεοχάρη, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, η Ρενέ, ο Βαγγέλης Κωνσταντινίδης, ο Solmeister και ο iLLEOo.  Στο τραγούδι «Μίλα Μου» μάλιστα το οποίο κυκλοφόρησε την περασμένη άνοιξη, συμμετέχει και η ίδια η Έλενα τόσο μουσικά όσο και στιχουργικά.

Έλενα Παπαρίζου feat. Marseaux – Deja Vu (Official Music Video)


Παράλληλα, η Έλενα Παπαρίζου  παρουσιάζει το #ProjectApohrosis: 8 διαφορετικά μουσικά βίντεο για τα 8 καινούργια κομμάτια του άλμπουμ, τα οποία θα είναι διαθέσιμα τον Φεβρουάριο στο επίσημο κανάλι της στο YouTube σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης