Public: Μπουτάρης, Βενιζέλος και Μπαμπινιώτης έρχονται στις διαδικτυακές εκδηλώσεις του

Public: Μπουτάρης, Βενιζέλος και Μπαμπινιώτης έρχονται στις διαδικτυακές εκδηλώσεις του

Το online πρόγραμμα του Ιανουαρίου περιλαμβάνει παρουσιάσεις βιβλίων. σεμινάρια και διαλέξεις

Public__Venizelos
Με ενδιαφέρουσες διαδικτυακές εκδηλώσεις, στις οποίες θα συμμετάσχουν προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κάνει «ποδαρικό» για το 2021 το Public. Ο θεσμός #PublicEventsGoSocial επιστρέφει και μας προσκαλεί ξανά στη συντροφιά του, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Τον Ιανουάριο του 2021, η οθόνη του υπολογιστή ή του smartphone μας θα φιλοξενήσει ενδιαφέροντες προσκεκλημένους, όπως o Γιάννης Μπουτάρης που θα μιλήσει για τη βιογραφία του με τίτλο «Εξήντα χρόνια τρύγος….», ο Ευάγγελος Βενιζέλος που θα μιλήσει για το βιβλίο του «Οριοθέτηση θαλασσίων ζωνών και Ελληνοτουρκικές σχέσεις» (21/1), ο Ken Follet με το καθηλωτικό μυθιστόρημα «Και Εγένετο Εσπέρα και Εγένετο Πρωί» (28/1), η Simone Davies που θα παρουσιάσει το σεμινάριο «Μοντεσσόρι, στο σπίτι με το μικρό παιδί» (22/1) και η ιστορικός Μαρία Ευθυμίου με τον Γεώργιο Μπαμπινιώτη, πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας, καθηγητή Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών που θα μιλήσουν για τα οδόσημα της ιστορίας του ελληνισμού (26/1). Όλες οι παρουσιάσεις θα προβληθούν ζωντανά, μέσω της σελίδας του Public στο Facebook.

Παράλληλα, το κοινό μπορεί να μοιράζεται τα σχόλιά του για τα βιβλία που διάβασε, ή να αναζητήσει κριτικές για νέους τίτλους βιβλίων στο bookfriends.gr, το μεγαλύτερο site με βιβλιοκριτικές αναγνωστών στην Ελλάδα, που πλέον συγκεντρώνει περισσότερες από 40.000 κριτικές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης