Μετά το ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού στο φαρμακείο

Μετά το ελαιόλαδο και εκχύλισμα ροδιού στο φαρμακείο

Η εταιρεία Of Dreams & Knowledge® από την Πάτρα που εξειδικεύεται στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης βιολειτουργικών τροφίμων που μπορούν να προσφέρουν φυσικές λύσεις σε προβλήματα υγείας και χρόνιες ασθένειες έχει έναν ιδιαίτερο λόγο και ρόλο παρουσιάζει το δεύτερο κατά σειρά προϊόν της που οδεύει και εκείνο για την αγορά του φαρμακείου.

hvhhw
Οι δραστηριότητες στο τομέα έρευνας και ανάπτυξης βιολειτουργικών τροφίμων που μπορούν να προσφέρουν φυσικές λύσεις σε προβλήματα υγείας και χρόνιες ασθένειες αποτελούν δίχως άλλο τη διέξοδο για την ελληνική αγροδιατροφή σε απόλυτο συνδυασμό με τα εργαλεία και τα μέσα της έξυπνης και δημιουργικής βιομηχανίας (smart & creative economy). Και αυτό γιατί παραδοσιακά προϊόντα της ελληνικής γης μπορούν χάρις στη δουλειά επιστημονικών και ερευνητικών ομάδων αλλά και δημιουργικών ομάδων να «μεταμορφωθούν» σε προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας καθώς μπορούν να συνοδεύονται από διατροφικούς ισχυρισμούς ή ισχυρισμούς υγείας.
Με λίγα λόγια, τα νέα, τελευταίας γενιάς, βιολειτουργικά τρόφιμα μπορούν κυριολεκτικά να αλλάξουν τα δεδομένα στην αγορά και να δώσουν νέο περιεχόμενο και κατευθύνσεις στην ελληνική παραγωγή.
Δεν έχουν περάσει ούτε 24ώρες από τη στιγμή που βρήκα στο fb την ανάρτηση της Kassiani Graphics: «Όταν γνωρίζεις πώς να παίρνεις τα καλύτερα από το λάδι, το κάνεις και με το ρόδι. Σχεδιασμός συσκευασίας για το εκχύλισμα ροδιού Milestone! The finest cut».
Η ανάρτηση ήταν το σήμα για να αναζητήσω τον φίλο Κωνσταντίνο Μαμμάση. Την πορεία του δραστήριου ερευνητή – που έφθασε μέχρι και το Yale με το ελαιόλαδο του- παρακολουθώ από χρόνια και γράφω για τις πρωτοβουλίες και τα προϊόντα του.
Ο ίδιος ως προεξάρχων της Of Dreams & Knowledge® που εξειδικεύεται στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης βιολειτουργικών τροφίμων που μπορούν να προσφέρουν φυσικές λύσεις σε προβλήματα υγείας και χρόνιες ασθένειες έχει έναν ιδιαίτερο λόγο και ρόλο. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2013 στην Πάτρα και αποτελείται από μια ομάδα επιστημόνων και επιχειρηματιών με εξειδίκευση στην τέχνη της βιοδυναμικής καλλιέργειας, τη μηχανική, την οργανωσιακή διαχείριση και τη βιοχημεία.

Η Of Dreams & Knowledge® καινοτόμησε στον κλάδο του ελαιολάδου το 2017 με την εισαγωγή του υψηλού φαινολικού λαδιού MILESTONE® ως βιολειτουργικό προϊόν στα φαρμακεία και τα καταστήματα υγιεινής διατροφής στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το MILESTONE® BIO Υψηλό Φαινολικό Ελαιόλαδο είναι ένα από τα πιο αντιοξειδωτικά βιολογικά ελαιόλαδα με διεθνείς διακρίσεις. Πιστοποιείται από το Τμήμα Φαρμακογνωσίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με τον κανονισμό ΕU REG 432/2012, για την προστασία των λιπιδίων του αίματος από το οξειδωτικό στρες.
Κλείσιμο
Η πρωτότυπη συσκευασία εισάγει μια νέα φιλοσοφία στην αγορά που ενθαρρύνει τον καταναλωτή να χρησιμοποιεί το υψηλής φαινολικής ποσόστωσης ελαιόλαδο ως φυσική αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη καθημερινή λύση.

Το ωφέλιμο αποτέλεσμα αποκτάται από την ημερήσια πρόσληψη 5ml-10ml στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Το MILESTONE® BIO Υψηλό Φαινολικό Ελαιόλαδο, είναι επιλεκτικά τοποθετημένο σε περισσότερα από 125 φαρμακεία και καταστήματα διατροφής παγκοσμίως.

hvhhw2
hvhhw1


Η ομάδα MILESTONE® αναπτύσσει επί του παρόντος μια σειρά από νέα βιολειτουργικά προϊόντα με αυξημένα οφέλη για την υγεία.

Το δεύτερο προϊόν είναι το MILESTONE® BIO Εκχύλισμα Ροδιού, το οποίο προέρχεται από την ποικιλία Punica Granatum L.. Όπως πιστοποιήθηκε σε συνεργασία με το τμήμα Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και το Τμήμα Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το καινοτόμο αυτό προϊόν αποτελεί μια φυσική πολύ ισχυρή πηγή πολυφαινολών (3000mg/kg), ασβεστίου (8000 mg/kg) και καλίου (7000mg/kg) με αντιοξειδωτικές, αντιγηραντικές και καρδιοπροστατευτικές ιδιότητες. Κάθε δόση των 15 ml σας παρέχει τη σωστή ημερήσια πρόσληψη θρεπτικών και υγειοπροστατευτικών ουσιών. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Για περισσοτερες πληροφορίες: http://www.ofdreamsandknowledge.com

Join us on: https://www.facebook.com/MILESTONE.InHealth.AndNutrition






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης