Ποια είναι τα μυστικά των Καρυάτιδων;

Ποια είναι τα μυστικά των Καρυάτιδων;

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute, συνδιοργανώνουν μια δράση-ξενάγηση στο Nέο Μουσείο της Ακρόπολης, το βράδυ της 10ης Αυγούστου

kariatides
Συνεχίζοντας τον κύκλο ξεναγήσεών τους, το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute συμπράττουν στις 10 Αυγούστου και συνδιοργανώνουν μια νυχτερινή ξενάγηση στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης .

Η πρωτοβουλία τιτλοφορείται «Tα μυστικά των Καρυάτιδων» και όπως διαβάζουμε στο ενημερωτικό σημείωμα από το σχετικό link: «Θα παρουσιαστεί µια νυχτερινή ξενάγηση, στο πιο φημισμένο μουσείο του κόσμου, το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Μικρά και μεγάλα μυστικά θα αποκαλυφθούν, μέσω της ιστορίας πραγματοποιώντας ένα ταξίδι πολλές χιλιετίες πίσω. Ελάτε να ανακαλύψουμε τα μυστικά των Καρυάτιδων που “ξαναγεννήθηκαν” με τη βοήθεια της τεχνολογίας, και να θαυμάσουμε τις μετώπες του Παρθενώνα, τις κόρες, τους κούρους και τα χρωματιστά αγάλματα».

«Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης λειτουργεί υπό τον φορέα του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού και είναι ένας κοινωφελής εκπαιδευτικός και πολιτιστικός οργανισμός.

Σκοπός του, είναι η προαγωγή των αξιών της ελληνικής παιδείας, της ελληνικής εκπαίδευσης και του ελληνικού πολιτισμού μέσω δραστηριοτήτων που αφορούν την παιδεία, την εκπαίδευση, τα γράμματα και τον πολιτισμό».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης