Ο Φοίβος και η Μαρίνα σε ένα “flea market”!

flea-market

Ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς παρουσιάζει μικρές ιστορίες που μαζεύει από το ‘89 έως σήμερα, σε μια συνάντηση στον πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα, συμπράττοντας με την Μαρίνα Σάττι και τις “Fonέs”

Το “Φεστιβάλ στη Θάλασσα” υποδέχεται στις 10 Αυγούστου - στον εμβληματικό Πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα, τον τραγουδοποιό Φοίβο Δεληβοριά ο οποίος θα δημιουργήσει μια υποτυπώδη ατμόσφαιρα “flea market” παρουσιάζοντας μικρές ιστορίες που μαζεύει από το ‘89 έως σήμερα.

Στην ξεχωριστή αυτή συνάντηση -δίπλα στα παλιά φουγάρα, στην πρώην βιομηχανική ζώνη- συμπράττοντας θα συμμετέχει η Μαρίνα Σάττι συνοδευόμενη από το φωνητικό της σχήμα “Fonέs”, τις οποίες αποτελούν οι τέσσερις -Ελένη Ποζατζίδου, Έλενα Παπαδημητρίου, Ερασμία Μαρκίδη και Βιργινία Φραγκούλατζη.

Από το σχετικό δελτίο τύπου διαβάζουμε: «Μια πολύχρωμη μουσική παράσταση με το εδώ τη ζωής μας και το αλλού όσων θα θέλαμε να ζήσουμε, απλωμένα στον ξύλινο πάγκο της λαϊκής, που στην περίπτωσή μας ονομάζεται πάλκο. Τραγούδια από όλο τον κόσμο, από τα Βαλκάνια ως την παλιά Αμερική κι από την Αραβία ως τη μεσαιωνική Γαλλία θα παρουσιαστούν σε μια ιδιαίτερη βραδιά».

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Λιπάσματα

Ο εμβληματικός πολυχώρος των λιπασμάτων στη Δραπετσωνα και το flea market του Φοίβου ! Καταπληκτικές μπαρούφες τριτοκοσμικής αηδίας ! Μπορεί να το σώσουν οι φωνές των κοριτσιών !

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

easter-fotaerio

Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου και η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίου σχεδιάζουν με τη βοήθεια καλλιτεχνών και έμπειρων παιδαγωγών ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα από τη Μ. Δευτέρα 22.04 έως τη Μ. Τετάρτη 24.04 στο Γκάζι για παιδιά από 7 έως 10 ετών

xatzi

Το Ίδρυμα Γ. & Αικ. Χατζηκώνστα είναι το παλαιότερο κοινωφελές Ίδρυμα σε λειτουργία μετά την ίδρυση του Ελληνικού κράτους δεν λαμβάνει κανενός είδους οικονομική επιχορήγηση από το Κράτος

sakelariou

Ο αείμνηστος Μιχαήλ Σακελλαρίου συγγραφέας του αξεπέραστου βιβλίου «Η απόβαση του Ιμπραήμ στην Πελοπόννησο, καταλύτης για την αποδιοργάνωση της ελληνικής Επανάστασης» αποτυπώνει «τα γεγονότα των τριών αυτών μηνών, μέρα με τη μέρα, μέσα από δημόσια έγγραφα, εκδεδομένα και ανέκδοτα, ημερολόγια και απομνημονεύματα αυτοπτών μαρτύρων»

1
vinilio

Το μεγάλο event για το βινύλιο και τον κόσμο του επιστρέφει τον Απρίλιο στη Τεχνόπολη στο Γκάζι με νέα σοδειά σε συλλογές

1
selfie

Ο Ακύλας Καραζήσης επιλέγει να αναμετρηθεί επί σκηνής με τον κόσμο 3 συγγραφέων της Θεσσαλονίκης – του Βασίλη Βασιλικού, Γιώργου Ιωάννου και Νίκου- Γαβριήλ Πεντζίκη- για να φωτίσει την θέα του παρελθόντος