Ο Φοίβος και η Μαρίνα σε ένα “flea market”!

Ο Φοίβος και η Μαρίνα σε ένα “flea market”!

Ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς παρουσιάζει μικρές ιστορίες που μαζεύει από το ‘89 έως σήμερα, σε μια συνάντηση στον πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα, συμπράττοντας με την Μαρίνα Σάττι και τις “Fonέs”

flea-market
Το “Φεστιβάλ στη Θάλασσα” υποδέχεται στις 10 Αυγούστου - στον εμβληματικό Πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα, τον τραγουδοποιό Φοίβο Δεληβοριά ο οποίος θα δημιουργήσει μια υποτυπώδη ατμόσφαιρα “flea market” παρουσιάζοντας μικρές ιστορίες που μαζεύει από το ‘89 έως σήμερα.

Στην ξεχωριστή αυτή συνάντηση -δίπλα στα παλιά φουγάρα, στην πρώην βιομηχανική ζώνη- συμπράττοντας θα συμμετέχει η Μαρίνα Σάττι συνοδευόμενη από το φωνητικό της σχήμα “Fonέs”, τις οποίες αποτελούν οι τέσσερις -Ελένη Ποζατζίδου, Έλενα Παπαδημητρίου, Ερασμία Μαρκίδη και Βιργινία Φραγκούλατζη.

Από το σχετικό δελτίο τύπου διαβάζουμε: «Μια πολύχρωμη μουσική παράσταση με το εδώ τη ζωής μας και το αλλού όσων θα θέλαμε να ζήσουμε, απλωμένα στον ξύλινο πάγκο της λαϊκής, που στην περίπτωσή μας ονομάζεται πάλκο. Τραγούδια από όλο τον κόσμο, από τα Βαλκάνια ως την παλιά Αμερική κι από την Αραβία ως τη μεσαιωνική Γαλλία θα παρουσιαστούν σε μια ιδιαίτερη βραδιά».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης