Οι τρείς κωμικοί της «Ταράτσας» !

Οι τρείς κωμικοί της «Ταράτσας» !

Ο Διονύσης Ατζαράκης, Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος και ο Γιώργος Χατζηπαύλου, τρεις κωμικοί της νεότερης γενιάς ηθοποιών, συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου στην «Ταράτσα του Φοίβου» παρουσιάζοντας ο καθένας τη δική του παράσταση stand up comedy

standupcomedy-stin-taratsa
Η δεύτερη χρονιά της «Ταράτσας του Φοίβου» ολοκληρώνεται τον προσεχή Σεπτέμβρη με καλεσμένους σημαντικούς καλλιτέχνες τους οποίους ο τραγουδοποιός Φοίβος Δεληβοριάς προσκαλεί σε σύμπραξη σε 4 διαφορετικές μουσικές παραστάσεις, στον χώρο της Ιεράς οδού 13-15 στο Γκάζι.

Τρεις κωμικοί της νεότερης γενιάς ηθοποιών, ο Διονύσης Ατζαράκης, ο Βύρων Θεοδωρόπουλος και ο Γιώργος Χατζηπαύλου συμμετέχουν ο καθένας με τη δική του παράσταση stand up comedy στο πρόγραμμα της «Ταράτσας».

Έχοντας διαγράψει ο καθένας την δική του πορεία με εμφανίσεις σε θέατρα, μουσικές σκηνές, τηλεόραση αλλά και στον έντυπο τύπο, παραθέτουμε λίγα λόγια τα οποία βρίσκονται στις προσωπικές τους ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ασχολείται με το stand up comedy επαγγελματικά από το 2007. Το 2015 έγινε ο πρώτος Έλληνας stand – up κωμικός του οποίου σόλο παράσταση προβλήθηκε σε ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο. Έχει γράψει και παρουσιάσει σατιρικές εκπομπές στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το ίντερνετ. Εκτός από τις σόλο παραστάσεις του, έχει συνεργαστεί σε παραστάσεις και περιοδείες στην Ελλάδα με Άγγλους κωμικούς του Comedy Store και έχει δημιουργήσει το Comedy club για παιδιά, μία παράσταση stand up comedy για παιδιά από 6 έως 12 ετών».

Ο Βύρων Θεοδωρόπουλος, στην σελίδα του στο Facebook συστήνεται ως Stand Up Comedian, Mathematician και Bass Player. «Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και οι σπουδές του αφορούν Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο ΕΜΠ. Έχει γράψει ένα μικρό λεξικό μαθηματικών εννοιών για μαθητές. Αυτόν τον καιρό, διδάσκει μαθηματικά σε παιδιά γυμνασίου-λυκείου. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει δώσει πάνω από 120 παραστάσεις stand up comedy σε διάφορους χώρους της Αθήνας και της επαρχίας».

«Ο Διονύσης Ατζαράκης σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Σκηνοθεσία Κινηματογράφου στη Σχολή Σταυράκου, Υποκριτική στη σχολή Ίασμος/Studio ΝΑΜΑ και Media Governance, Msc, στο London School of Economics. Ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy από το 2007 με παραστάσεις σε Ελλάδα και Αγγλία. Έχει παρουσιάσει εκπομπές σε τηλεοπτικά κανάλια, σε πολλές από τις οποίες έγραφε και σκηνοθετούσε. Επιπλέον γράφει τα COMedICS, μια σειρά από χιουμοριστικά κόμιξ η οποία κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία, από τις εκδόσεις Jemma Press».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης