Crowd funding για τους πληγέντες της Αττικής

act4greece

Το act4Greece στηρίζει τη δράση «Πληγέντες πυρκαγιών Αττικής» -από 26/07/2018 έως 26/07/2019- με στόχο να συγκεντρωθούν 1.500.000 ευρώ για την αποκατάσταση των υποδομών στο Μάτι, στη Ραφήνα, την Κινέτα

Η Εθνική Τράπεζα έκανε την αρχή. Έβαλε 1 εκατομμύριο ευρώ. Ακολούθησαν δεκάδες πολίτες από την πρώτη κιόλας μέρα. Άλλος με 10 ή 20 ευρώ, άλλος με 100 ευρώ. Τα ποσά της προσφοράς μάλλον δεν έχουν σημασία. Εκείνο που μετράει είναι η διάθεση προσφοράς από μικρούς και μεγάλους. Όλοι μαζί για να επιτευχθεί ένα στόχος με όχημα την χρηματοδότηση των πολλών: Η συγκέντρωση 1.500.000 ευρώ μέχρι τον Ιούλιο του 2019. Ήδη, μέσα σε λίγες ώρες από την στιγμή που ανέβηκε η καμπάνια για τους πληγέντες της Αττικής στη πλατφόρμα act4Greece της Εθνικής Τράπεζας μαζεύτηκαν πάνω από 17 χιλιάδες ευρώ από πολίτες κατά κύριο λόγο με προσφορές των 10 και των 20 ευρώ.
act4greece-1


Στο κείμενο που συνοδεύει την καμπάνια διαβάζουμε: «Οι καταστροφικές πυρκαγιές που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της Ανατολικής και της Δυτικής Αττικής στις 23 Ιουλίου 2018 έκαναν στάχτη τις ζωές και τα όνειρα χιλιάδων συνανθρώπων μας. Η επόμενη μέρα αφήνει ένα τεράστιο κενό στην κάλυψη βασικών αναγκών και την αποκατάσταση των υποδομών και του περιβάλλοντος, που οφείλουμε να καλύψουμε με το ενδιαφέρον και την ανθρωπιά μας.

Το act4Greece λαμβάνει άμεσα ενεργό ρόλο για την ανακούφιση των συμπολιτών μας από τις επιπτώσεις αυτής της ανυπολόγιστης καταστροφής, στηρίζοντας τη δράση «Πληγέντες πυρκαγιών Αττικής» από 26/07/2018 έως 26/07/2019, με στόχο να συγκεντρωθούν €1.500.000 για την αποκατάσταση των υποδομών στο Μάτι, στη Ραφήνα, την Κινέτα και τις υπόλοιπες περιοχές που πλήγηκαν από τις πυρκαγιές.

Για το σκοπό αυτό, η Εθνική Τράπεζα, ως φορέας υλοποίησης της δράσης, προσφέρει €1.000.000.

Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας όλοι μαζί για να βοηθήσουμε να ξαναγεννηθεί το αύριο για εκείνους τους ανθρώπους που είδαν τις περιουσίες τους να χάνονται και τους κόπους μιας ζωής να αφανίζονται μέσα στην καταστροφική μανία της φωτιάς.

Δωρεές μπορούν να πραγματοποιηθούν και με απ’ ευθείας κατάθεση στο Δίκτυο Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας ή με αποστολή εμβάσματος μέσω των ηλεκτρονικών δικτύων internet, phone και mobile banking στο Λογαριασμό με αριθ. 080/006855-14 (ΙΒΑΝ: GR6501100800000008000685514 / BIC: ETHNGRAA)».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

seferis-meres-h

Αύριο Δευτέρα κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Ικαρος ο προτελευταίος τόμος του προσωπικού ημερολογίου του Γιώργου Σεφέρη που καλύπτει χρονική περίοδο από τον Ιανουάριο του 1961 μέχρι και τον Δεκέμβριο του 1963

poli-paidi-mnimeia

Οδηγός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση από την Τεχνόπολη δήμου Αθηναίων και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ)

dertilis

Ο καθηγητής Γ. Β. Δερτιλής με την νέα, αναθεωρημένη και επαυξημένη έκδοση του κορυφαίου έργου του «Ιστορία της Νεότερης και Σύγχρονης Ελλάδας 1750-2015» καταφέρνει να εξηγήσει «την Ιστορία της νεότερης και σύγχρονης Ελλάδας με τους Έλληνες να φαντάζονται μιαν από τις πρωιμότερες δημοκρατίες στον κόσμο και να την διαμορφώνουν βυθισμένοι σε εξάρσεις ενθουσιασμού και σε εμφύλια μίση, να παλεύουν με την αστάθεια που τους επέβαλλε η μοίρα της χώρας, η θέση της στο σταυροδρόμι τριών ηπείρων, και να σκορπούν το αίμα τους αντιμετωπίζοντας αυτοκρατορίες και αψηφώντας υπερδυνάμεις»

1
leon

Ο 44χρονος φιλόλογος Λέων Α. Ναρ στο Κολλέγιο Ανατόλια της Θεσσαλονίκης γράφει μια ξεχωριστή ιστορία για την επώδυνη ανασυγκρότηση της Ισραηλιτικής Κοινότητας, καταγράφοντας τα πολλαπλά εμπόδια που συνάντησε η επανένταξη των ομοθρήσκων του στην πόλη τους

12
kostas-tsakonas

Μια ταινία του Θόδωρου Μαραγκού για τον Κώστα Τσάκωνα στο διαγωνιστικό τμήμα του 12ου Φεστιβάλ Ελληνικού Ντοκιμαντέρ Docfest που γίνεται στην Χαλκίδα και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή

comedy-xmas

Το Comedy club για παιδιά το Δεκέμβριο στον Πολυχώρο του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών