To Surf Art Festival στο beach volley

To Surf Art Festival στο beach volley

Ένα 3ημερο φεστιβάλ για το surf, τη τέχνη, τη ζωή κοντά στη θάλασσα, τη δημιουργική ζωή στην πόλη, τη σωματική και ψυχική υγεία και την ευεξία στο «Λυκαβηττό» της παραλίας

surfart
To Surf Art Festival επιστρέφει για 5η χρονιά και... κατεβαίνει παραλία!

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο (και ως προς την θεματολογία αλλά και την οργάνωση του) φεστιβάλ. Στο επίκεντρο του, το surf, η τέχνη, η ζωή κοντά στη θάλασσα, η δημιουργική ζωή στην πόλη, η σωματική και ψυχική υγεία και η ευεξία.


surfart-1



Το Φεστιβάλ κρατάει τρεις μέρες, από τις 15 μέχρι τις 17 Ιουνίου, και ο χώρος φιλοξενίας του είναι το Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου (Beach Volley). Το τελευταίο μετά και τον τελικό beach volley των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 δεν έχει φιλοξενήσει άλλη εκδήλωση. Το γήπεδο beach volley στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου είναι μία μικρή όαση με λευκή αμμουδιά και φοίνικες – ο Λυκαβηττός της παραλίας. Βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Ίδρυμα Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος» και διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης.

Κλείσιμο
Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν διάφορες κατασκευές art & design, customization σανίδων surf από επιλεγμένους καλλιτέχνες καθώς και να συμμετάσχουν σ’ ένα ξεχωριστό painting workshop. Παράλληλα θα υπάρχουν κινηματογραφικές προβολές, κουκλοθέατρο, ακροβατικές επιδείξεις και συναυλίες. Επιπλέον, στον χώρο της μοτοσυκλέτας για πρώτη φορά εκτός από την καθιερωμένη έκθεση θα φιλοξενηθεί η επίδειξη "Gentlemen's Race'' σε συνεργασία µε τη Harley-Davidson και την επίσηµη αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena, καθώς και άλλους μεγάλους κατασκευαστές του χώρου, ενώ λέσχες φίλων Vespa θα οργανώσουν ένα πρωτότυπο fun summer race µε τίτλο “Beachbums and Bikes”.

surfart-2


Η συμμετοχή των σχολών yoga, διαλογισµού και acro yoga θα είναι όπως και πέρυσι στον πυρήνα των παράλληλων δράσεων. Η διαφορά όµως είναι ότι στη φετινή διοργάνωση αποκτούν δικό τους χώρο και σχετική αυτονοµία. Στο Wellness Fest by Surf Art Festival θα συµµετάσχουν επιλεγµένοι δάσκαλοι για να παρουσιάσουν προγράµµατα γιόγκα, πιλάτες, εναλλακτικής άσκησης, χορού, εκπαιδευτικής παιδικής γιόγκα και µοντέρνων παιδαγωγικών δραστηριοτήτων. Τέλος το πρόγραµµα θα πλαισιώνουν σεµινάρια για την οικολογία, τη φύση, τη θάλασσα.

Τέλος, στις συναυλίες θα συμμετάσχουν: Παρασκευή 15/6 - 20:30 The Bonnie Nettles , 21:30 The Noise Figures. Σάββατο 16/6- 20:30 Tootsie Babes, 21:30 Λεωνίδας Μπαλάφας. Κυριακή 17/6 20:30 The Sexy Christians, 21:30 Ικαριώτικο Γλέντι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης