Ταξιδιωτικοί οδηγοί… custom

Ταξιδιωτικοί οδηγοί… custom

Δύο νεαρές αρχιτεκτόνισσες σχεδιάζουν τους ταξιδιωτικούς οδηγούς Colour Greece που τους ολοκληρώνετε…εσείς! 

Ταξιδιωτικοί οδηγοί… custom
Η Βασιλική Τζώρα και η Αβροκώμη Ζαβιτσάνου είναι αρχιτέκτονες-απόφοιτες του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Η συνεργασία μεταξύ τους από τα φοιτητικά τους χρόνια αποτέλεσε αφορμή για τη δημιουργία των ταξιδιωτικών οδηγών Colour Greece – The Colouring Travel Guides που χρειάζονται τη συμμετοχή του ταξιδιώτη - επισκέπτη προκειμένου να ολοκληρωθούν. 

Ο οδηγός για την Αθήνα «Colour Athens» κυκλοφορεί ήδη στην 3η του έκδοση. Επιπλέον κυκλοφορούν οι οδηγοί για τη Σαντορίνη «Colour Santorini» και την Κρήτη «Colour Crete», και αναμένεται η Θεσσαλονίκη και η νέα σειρά οδηγών τσέπης, με πρώτο τον οδηγό για τις Κυκλάδες. Οι ταξιδιωτικοί αυτοί οδηγοί- αναμνηστικά δεν είναι μόνο για τους ταξιδιώτες και επισκέπτες. Είναι και για τους κατοίκους ενός τόπου. Γιατί το να χρωματίζεις από την αρχή το χώρο σου δεν είναι μόνο δημιουργικό και αγχολυτικό, είναι και εξαιρετικά αποκαλυπτικό…

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή City Life

Κλείσιμο


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τα βιβλιοπωλεία και την ιστοσελίδα www.colourgreece.com
και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης @colourgreece και για περισσότερες βόλτες και ταξίδια με παιδιά, ταξιδέψτε μαζί με το www.mamakita.gr και ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook/Μαμά Κοίτα Ταξίδια με παιδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης