Από τη Βάρη στο …indiegogo

Από τη Βάρη στο …indiegogo

Το market place της διεθνούς πλατφόρμας αξιοποιεί ο ζυθολόγος Βασίλης Στεργίου της Μικροζυθοποιία της Βάρης για μια καμπάνια που συνδυάζει marketing και πωλήσεις

Το σύνθημα της πασίγνωστης πλατφόρμας διεθνούς αξιοπιστίας και εμβέλειας indiegogo
φαίνεται πως πιάνει τόπο. Δίχως άλλο, λειτουργεί εκπληρώνοντας το σκοπό της. «Find, fund, and shop the next big thing» - σε απλά ελληνικά: βρες, χρηματοδότησε και αγόρασε το επόμενο μεγάλο πράγμα.

Και όλο αυτό δένει με την προοπτική που έχει χαράξει το indiegogo να δημιουργηθεί γύρω από την πλατφόρμα του crowdfunding που διαθέτει και ένα τεράστιο σε μέγεθος αλλά και επιλογές marketplace. Ένα marketplace που επιτρέπει σε δημιουργικούς επαγγελματίες από όλο τον κόσμο να αναζητούν εκεί την τύχη τους. Ακόμη και ένας παραγωγός μπύρας όπως ο Βασίλης Στεργίου. Ο ζυθολόγος και Brewmaster ιδρυτής της Μικροζυθοποιϊας Βάρης που παρασκευάζει τις χειροποίητες περιορισμένης παραγωγής μπύρες με ονοματεπώνυμο χάρις στο marketplace του indiegogo επέλεξε να προωθήσει μια καμπάνια που εξυπηρετεί διπλό σκοπό: Από τη μια γίνονται περισσότερο γνωστές οι μπύρες του και από την άλλη ενισχύεται η πελατειακή βάση της.   

Στο indiegogo διαβάζουμε για την προσφορά: «500 λάτρεις της μπύρας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη φρέσκια χειροποίητη μπύρα Στεργίου για έναν ολόκληρο χρόνο με μόνο €20 (23$). Μην το κρατήσετε για τον εαυτό σας. Η προσφορά ισχύει έως τις 25.01.2018. Η προσφορά Ισχύει μόνο για την Ελλάδα. Έναρξη παράδοσης/παραλαβής από 03/2018. Απολαύστε υπεύθυνα!». Όπως διαβάζουμε στο site: «Η Μικροζυθοποιία της Βάρης, είναι μία ανεξάρτητη ελληνική Μικροζυθοποιία και παράγει φρέσκιες χειροποίητες απαστερίωτες μπύρες.  

Το ζυθοποιείο ξεκίνησε την παραγωγή μπύρας σε μια μικρή μονάδα τον Φεβρουάριο του 2016 και έκτοτε παράγει μια σειρά από φρέσκιες μη παστεριωμένες μπύρες σιταριού και κριθαριού.

Χάρη στη τοπική υποστήριξη και προτίμηση των καταναλωτών και φίλων, η Μικροζυθοποιία Βάρης αυξάνει την παραγωγή της χειροποίητης εκλεκτής τοπικής μπύρας Στεργίου και μετακομίζει από τον Ιανουάριο 2018 σε νέες μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στη Λεωφόρο Βάρης όπου διαθέτει πάνω από 500m2 χώρο για τη παραγωγή, taste room όπως και τη δυνατότητα να φιλοξενήσει διάφορες εκδηλώσεις γευσιγνωσίας.

Ανταποδίδουμε την υποστήριξη σας με μια μοναδική προσφορά: Φρέσκια Μπύρα Στεργίου για ένα χρόνο

500 λάτρεις της μπύρας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν φρέσκια χειροποίητη μπύρα Στεργίου για έναν ολόκληρο χρόνο με μόνο €20 (23$). 

Για 12 μήνες, κάθε μήνα, ένα κιβώτιο με 6 ολόφρεσκιες μπύρες Στεργίου (0,33 ltr) θα γίνεται δικό σας! Μοιραστείτε αυτή τη μοναδική προσφορά με όλους τους φίλους».

Έτσι, εκτός από τις κλασσικές καμπάνιες crownfunding έχουμε και τις καμπάνιες υποστήριξης ενός προϊόντος όπου το marketing συναντιέται με τις πωλήσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

dirfis

2 πανεπιστήμια και 1 ερευνητικό κέντρο (Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών), έχοντας στο πλευρό τους μια από τις πρωτοπόρες ελληνικές εταιρείες, την εταιρία Μανιτάρια Δίρφυς ανέλαβαν να αναπτύξουν και να παράγουν ένα πολυδύναμο λειτουργικό τρόφιμο από μανιτάρια

timon-o-athinaios

«Ο Σαίξπηρ δεν κάνει τίποτα μικρό, αναμετριέται πάντα με κάτι πολύ μεγάλο….» σημειώνει ο Στάθης Λιβαθινός, που καταπιάνεται με ένα από τα πιο αινιγματικά και γοητευτικά έργα του μεγάλου δραματουργού, το έργο «Τίμων ο Αθηναίος»

pligomeno-peristeri

Από τη χαοτική μεγαλούπολη της Αθήνας, στη φωτογραφία ενός πληγωμένου περιστεριού και από εκεί σε πορτραίτα ανθρώπων της πόλης, εστιάζει η πρώτη έκθεση φωτογραφίας του ποιητή Κώστα Ζαφειρόπουλου, στο 4ο επίπεδο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

nyxtes-premieras

Από τον Καζαντζάκη στον Αντώνη, τον πατέρα ενός μέσου ελληνικού σπιτιού και από την ορεινή Ηλεία στη Σαντορίνη το ελληνικό ντοκιμαντέρ δηλώνει την αξιοπρόσεκτη παρουσία στο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας «Νύχτες Πρεμιέρας»

istoria-mousikis

Xειρόγραφα έγγραφα, παρτιτούρες, ηχογραφήσεις, προγράμματα, φωτογραφίες, αλληλογραφία, και σπάνια αρχειακά τεκμήρια εκτίθενται στο κοινό από τη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη"