Χελωνάκια Νο2 στην Καλλιθέα

Χελωνάκια Νο2 στην Καλλιθέα

Τα Χελωνάκια Baby Swim μεγαλώνουν μετά την Αγία Παρασκευή δημιούργησαν ένα πρωτοποριακό παιδικό κολυμβητήριο στην Καλλιθέα

Χελωνάκια Νο2 στην Καλλιθέα
Με την υποστήριξη του μη κερδοσκοπικού οργανισμού People’s Trust ο Δημήτρης Κυριακόπουλος έφτιαξε τα πρώτα «Τα Χελωνάκια», ένα σύγχρονο κέντρο βρεφικής και παιδικής κολύμβησης στην Αγία Παρασκευή η συνέχεια είναι το δεύτερο κατά σειρά στην Καλλιθέα στην οδό Ηλέκτρας 7. 



Κλείσιμο


Τα μωράκια, μας εντυπωσιάζουν από την άριστη σχέση που έχουν με το νερό πριν καλά καλά κλείσουν τον τρίτο μήνα ζωής. Βουτιές, χαμόγελα, παιχνίδια με τη μαμά ή τον μπαμπά μέσα και έξω από το νερό κάνουν όσους τα παρακολουθούν να χαμογελούν αδιάκοπα! Γιαγιάδες, παππούδες, θείες και νονοί κρέμονται στον εξώστη του κολυμβητηρίου για να χαρούν τις υπέροχες μωροβουτιές. 

Το κλίμα είναι τόσο ευχάριστο που δεν ξέρεις ποιος τελικά διασκεδάζει περισσότερο τα μωρά ή οι μεγάλοι που τα καμαρώνουν; Παντού στο χώρο μυρίζει βρεφική πούδρα, η θερμοκρασία σου θυμίζει μαιευτήριο και όταν μπαίνεις στο νερό οι 32 βαθμοί κελσίου σε κάνουν να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε spa…





Ποια όμως ήταν η καινοτομία που έφεραν τα Χελωνάκια και τα έκανε τόσο αγαπητά; Ρωτήσαμε τον νεαρό επιχειρηματία Δημήτρη Κυριακόπουλο.

Τα Χελωνάκια είναι ένας διαφορετικός τρόπος να διασκεδάζεις με την οικογένεια σου, ένας τρόπος που συνδυάζει την ελληνική φιλοσοφία για το πως πρέπει να φροντίζεις ένα μωρό και την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών της εργαζόμενης μητέρας. Σύντομα τα Χελωνάκια θα δημιουργήσουν πολυχώρους γυμναστικής και διασκέδασης για τις οικογένειες και σε άλλες περιοχές της Αθήνας, σε άλλες πόλεις της περιφέρειας και σύντομα και στο εξωτερικό. Μπορεί ως χώρα να μην έχουμε τεχνογνωσία στην κατασκευή πυραύλων ή φορτηγών αλλά ξέρουμε πώς να φροντίζουμε ένα μωρό, αυτό θέλουμε να δείξουμε και στον υπόλοιπο κόσμο.







Συζητήσαμε και με τα κορίτσια που εργάζονται στην εταιρία και βασικό όραμα των νέων αυτών παιδιών είναι να δημιουργήσουν υπηρεσίες και προϊόντα που η ποιότητα τους δεν έχει ανταγωνισμό τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Λένε και ξαναλένε ότι στα Χελωνάκια δεν μυρίζει ελληνική κρίση αλλά δημιουργία και σου κάνει εντύπωση πως τόσο νεαρά κορίτσια μπορούν και φέρνουν τέτοια αποτελέσματα όταν οι περισσότεροι συνομήλικοι τους προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Οι άνθρωποι από τα Χελωνάκια μας καλούν να βιώσουμε την εμπειρία του baby swimming και να γίνουμε πρεσβευτές μιας φιλόδοξης προσπάθειας που μόνο κουράγιο μας δίνει μέσα στην εποχή που διανύουμε, καλές βουτιές.

Info
http://xelonakia.gr/
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης