Η εμπειρία του La La Land – live in concert

Η εμπειρία του La La Land – live in concert

Mε τη συνοδεία 100μελούς ζωντανής ορχήστρας, χορωδίας και jazz ensemble θα «παίξει» live το βραβευμένο με Oscar soundtrack της ταινίας

Η εμπειρία του La La Land – live in concert
Ολοι όσοι θα ήθελαν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία – με τα εισιτήρια να ξεκινούν από τα 15 ευρώ και να φτάνουν και τα 60 ευρώ στη διακεκριμένη ζώνη- δεν έχουν παρά να οδηγήσουν τα βήματα τους την Παρασκευή και το Σάββατο στο Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13). Εκεί, θα συναντηθούν με την εμπειρία του La La Land – live in concert.



Κλείσιμο
Αλλωστε, οι Ελληνες θεατές δεν έχουν και πολλές φορές την ευκαιρία αλλά και τη δυνατότητα της μοναδικής εμπειρίας της "live in concert" για μια χολυγουντιανή πολυβραβευμένη παραγωγή. Πιο συγκεκριμένα, η "live in concert" εκδοχή μιας ταινίας σημαίνει στην πράξη το εξής: Mε τη συνοδεία 100μελούς ζωντανής ορχήστρας, χορωδίας και jazz ensemble θα «παίξει» live το βραβευμένο με Oscar soundtrack της ταινίας όπου πρωταγωνιστούν ο Ryan Gosling με την Emma Stone. 

Οι παραστάσεις της Αθήνας θα πραγματοποιηθούν στο Gazi Music Hall, την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, ενώ η παράσταση της Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στο Paok Sports Arena. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης