Ένα ντελικάτο e-shop

Ένα ντελικάτο e-shop

Premium προϊόντα από Έλληνες παραγωγούς έχουν κατοχυρώσει την παρουσία τους στο tasteshop που ανήκει στα Great Taste Awards

Ένα ντελικάτο e-shop
Έχουν ήδη κατοχυρώσει την θέση τους στο ράφι – ακόμη και αν δεν είναι διαθέσιμα… Η ένδειξη Available sep 2017 βρίσκεται εκεί για να πληροφορεί τους ενδιαφερόμενους πελάτες. Ο λόγος για το ηλεκτρονικό delicatessen κατάστημα tasteshop.co.uk
– το οποίο αποτελεί ένα βήμα για τους διακριθέντες του διαγωνισμού Great Taste Awards με έδρα το Λονδίνο. 

Πρόσβαση στα ράφια του ντελικάτου καταστήματος που η προβολή και η προώθηση που προσφέρει στους διακριθέντες είναι απείρως μεγάλη για μικρούς τοπικούς παραγωγούς με premium προϊόντα έχουν και ελληνικές φίρμες- άλλες που είναι παλαιοί γνώριμοι των βραβείων και άλλες που αποτελούν «νέες εισόδους». Σε κάθε περίπτωση, η ορατότητα τους από τους διεθνείς παίκτες των αγορών προσδίδει αξία και προοπτική – αρκεί να έχουν και εκείνοι την διαθεσιμότητα και την επάρκεια ως προς την παραγωγή τους. Και αυτό είναι το μεγάλο και δύσκολο στοίχημα καθώς μια πολύ μικρή παραγωγή δεν μπορεί εύκολα να αποδώσει τα αναμενόμενα παρά την ορατότητα που διαμορφώνει το ράφι.

Κλείσιμο
Τα προϊόντα που έχουν διακριθεί τα βρίσκεις στο ράφι του ηλεκτρονικού καταστήματος με την αναζήτηση ανάλογα με τα αστέρια ή την κατηγορία του προϊόντος. 

Από τα προϊόντα των 3-αστερων ελληνικών φιρμών διακρίνουμε: το συλλεκτικό μέλι (συνδυασμός ελάτης και θυμαριού) ΜΕΛΛΗΝ από το Μαλανδρίνο της Φωκίδας, το σπάνιο μέλι ερείκης (με καταγωγή από την Σπάρτη) της Eulogia, την βιολογική μέντα της Anassa, το βοτανικό ρόφημα της Tzekos, τα αμυγδαλωτά του χιώτικου μανταρινιού από την Citrus, το γλυκό περγαμόντο της Iamvi από την Πάτρα, το θυμαρίσιο μέλι της Meleargos, τα δύο τσίπουρα της οικογένειας Σπυρόπουλου από την Εύβοια, το μέλι τριαντάφυλλο από την συλλογή της Theta Foods, το θυμαρίσιο μέλι (με καταγωγή από την Κύνθο) της Stories of Greek Origins.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης