Η Βαβέλ της Ελευσίνας

Η Βαβέλ της Ελευσίνας

Ο επόμενος σταθμός για τη Νατάσσα Μποφίλιου είναι η Ελευσίνα, όπου θα εμφανιστεί στο πλαίσιο των Αισχυλείων στις 21 Σεπτεμβρίου

Η Βαβέλ της Ελευσίνας
Έπειτα από το πέρας ενός καλοκαιριού γεμάτου από sold out εμφανίσεις, η Νατάσσα Μποφίλιου, έχοντας στο πλευρό της τον Θάνο Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, έρχονται να παρουσιάσουν τη «Βαβέλ» τους και στο φεστιβάλ των Αισχύλειων, στην παραλία της Ελευσίνας, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου.

«Βαβέλ» ονομάζεται ο νέος δίσκος της ερμηνεύτριας και των στενών συνεργατών της, που κυκλοφόρησε επίσημα από τη Feelgood Records στα τέλη του Ιουνίου, αλλά και η περιοδεία που έκαναν φέτος οι τρεις τους σε όλη την Ελλάδα, θέλοντας να παρουσιάσουν στους θαυμαστές τους τα νέα τραγούδια. Από τις συναυλίες τους, ωστόσο, δεν έλειψαν και όλες οι μεγάλες επιτυχίες της Νατάσσας που αγάπησε το ελληνικό κοινό, καθώς και μία επιλογή κορυφαίων τραγουδιών. Όλα αυτά δημιούργησαν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί και στην Ελευσίνα.

Κλείσιμο


Τα Αισχύλεια είναι ένα ετήσιο καλλιτεχνικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στην πόλη της Ελευσίνας. Ο θεσμός αυτός των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Ελευσίνας άρχισε το 1975 και πήρε το όνομά του από τον αρχαίο δραματουργό Αισχύλο, ο οποίος καταγόταν από εκεί. Την ευθύνη της διοργάνωσής του έχει ο Δήμος Ελευσίνας και στην πραγμάτωσή του συμβάλλει και μεγάλος αριθμός εθελοντών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο Παλαιό Ελαιουργείο, στην παραλία της Ελευσίνας, θα πραγματοποιηθούν διάφορα πολιτιστικά δρώμενα, και μεταξύ αυτών θα συμπεριληφθεί και η παρουσίαση της ΒΑΒΕΛ, ολοκληρώνοντας κατ' αυτό τον τρόπο την καλοκαιρινή της περιοδεία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης