Rien, όπως λέμε «τίποτα»

Rien, όπως λέμε «τίποτα»

Η Pennyh Vomva μας ξεναγεί στον δικό της «μοδάτο» κόσμο

Rien, όπως λέμε «τίποτα»

Η Pennyh Vomva μας ξεναγεί στον δικό της «μοδάτο» κόσμο

Κλείσιμο

Από το 2010 η Penny Vomva έχει ανοίξει τον δικό της μικρό ναό μόδας στο Γκάζι. Η σχεδιάστρια, που ξεκίνησε από τη διοίκηση επιχειρήσεων αλλά την κέρδισε το σχέδιο, έχει δημιουργήσει το brand Rien και προτείνει στις γυναίκες ρούχα και αξεσουάρ που μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το πρώτο που σε κερδίζει μπαίνοντας στο κατάστημα είναι οι δερμάτινες τσάντες - και όχι τυχαία. Η Πέννυ ξεκίνησε να σχεδιάζει γυναικείες δερμάτινες τσάντες τις οποίες έκοβε και έραβε μόνη της. Ακόμα και σήμερα που τα ρούχα την έχουν κερδίσει γιατί έχουν μεγαλύτερη περιθώριο εξέλιξης, ποτέ δεν αποκλείει από τις κολεξιόν της το σήμα κατατεθέν της. Το σχέδιο για τις τσάντες το εμπνεύστηκε από τις χάρτινες τσάντες που έφτιαχνε η ίδια για το μαγαζί οι οποίες στην ουσία προέρχονταν από τις κλασικές χάρτινες σακούλες με τα δοντάκια στο πάνω μέρος που χρησιμοποιούσαν παλιά για τα ψώνια. Το πιο διαχρονικό της κομμάτι παραμένει σταθερό όλα τα χρόνια, ενώ η ίδια προσθέτει και αφαιρεί κάποια στοιχεία χωρίς να χάνει το αρχικό σχέδιο το χαρακτήρα του.


Εκτός από τις τσάντες στο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς χειροποίητα γυναικεία ρούχα, μαγιό και αξεσουάρ που κατασκευάζονται στην Αθήνα με τα καλύτερα υλικά. Η Πέννυ δεν κρύβει την εμμονή της με το δέρμα αλλά και το ζέρσεϋ που επιλέγει σε πολλές δημιουργίες της. Η ίδια εμπνέεται από την μουσική, το θέατρο, το σινεμά αλλά και την καθημερινότητα στην πόλη. Όσο για το όνομα που έδωσε στο brand της, Rien σημαίνει τίποτα, γιατί όπως πιστεύει η ίδια δεν χρειάζεται κάποιος να κάνει προσπάθεια για να είναι στη μόδα!
{{{ articlebanner-330x100-triple-1 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-2 }}}
{{{ articlebanner-330x100-triple-3 }}}

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης