Κοιμήσου με… λευκό ήχο

Κοιμήσου με… λευκό ήχο

Το Snooz παράγει έναν συνεχή ήχο που πνίγει όλους τους ενοχλητικούς εξωτερικούς ήχους για να σου εξασφαλίσει έναν ατάραχο ύπνο

Κοιμήσου με… λευκό ήχο
Ο ύπνος στην πόλη μπορεί να γίνει πολύ δύσκολος. Κάγκουρες με αυτοκίνητα με πειραγμένες εξατμίσεις, μερακλήδες γείτονες που βάζουν τη μουσική στη διαπασών και ξεχνούν να την κλείσουν, γάτες που ουρλιάζουν σε ερωτικά καλέσματα… Δεν θέλει και πολύ να περάσεις μία λευκή νύχτα.

Σύμφωνα με έρευνες, ο λεγόμενος λευκός θόρυβος μπορεί να απαλείψει τους δυσάρεστους ήχους και να σου εξασφαλίσει ήρεμο ύπνο, εξαλείφοντας τις λευκές νύχτες. Πρόκειται για ένα συνεχές ηχητικό μοτίβο που μπορεί να ηρεμήσει τον ακροατή. Το Snooz είναι μία συσκευή που παράγει αποκλειστικά έναν τέτοιο ήχο, χάρη στον ενσωματωμένο ανεμιστήρα του.

Κλείσιμο


Λειτουργεί κάπως έτσι: το βράδυ που ξαπλώνεις στην ήσυχη κρεβατοκάμαρά σου, η ακοή σου οξύνεται και γίνεται πιο ευαίσθητη σε ξαφνικά ξεσπάσματα ήχου (θορυβώδες αυτοκίνητο, γαβγίσματα σκύλου κτλ.). Ο συνεχής ήχος που παράγει το Snooz «πνίγει» τους πιο αδύναμους ήχους ή αμβλύνει τους πιο δυνατούς, προκειμένου ελαχιστοποιηθούν οι ενοχλήσεις στον ύπνο σου.

Μπορείς να επιλέξεις την επιθυμητή ένταση του ήχου της συσκευής περιστρέφοντας το πάνω στέλεχός της. Έχεις επίσης τη δυνατότητα να αλλάξεις και τον ήχο καθεαυτό (μπορεί να μοιάζει πχ. με ήχο επιτραπέζιου ανεμιστήρα ή να αναπαράγει τον ήχο που ακούγεται σε μία καμπίνα αεροσκάφους εν πτήσει).



Πέραν της χειροκίνητης λειτουργίας, μπορείς να δώσεις εντολές στο Snooz μέσω του app που θα εγκαταστήσεις στο (Android και iOS) smartphone σου. Τέλος, η συσκευή έχει compact διαστάσεις, επομένως μπορείς να την παίρνεις μαζί σου και στα ταξίδια σου. Η καμπάνια του τρέχει ήδη στο Kickstarter και ολοκληρώνεται σε ένα μήνα. Ωστόσο έχει ήδη υπερκαλύψει το αρχικό ζητούμενο κεφάλαιο των 90 χιλιάδων ευρώ, έχοντας μέχρι στιγμής προσελκύσει περίπου 200 χιλιάδες. Η τιμή του -μέχρι να εξαντληθεί η προσφορά- ανέρχεται σε περίπου 53 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης