Διακοπές με σκάφος

Διακοπές με σκάφος

Η startup incrediblue προτείνει πέντε πακέτα διακοπών της τελευταίας στιγμής με σκάφος, για όλες τις τσέπες

Διακοπές με σκάφος
Εάν ανήκεις κι εσύ σε αυτούς που πιστεύουν ότι οι διακοπές με σκάφος είναι μία απρόσιτη πολυτέλεια, μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Η incrediblue, η startup που λειτουργεί εδώ και περίπου 3,5 χρόνια με έδρα τον Βόλο, φέρνει σε επαφή ιδιοκτήτες σκαφών με κόσμο που θέλει να τα ενοικιάσει σε προνομιακές τιμές. Ετσι, ακόμα και τον Αύγουστο μπορείς να κάνεις βόλτες στα ελληνικά νησιά με 50 ευρώ ημερησίως.

Ο τρόπος λειτουργίας της είναι ο εξής: ο ενδιαφερόμενος διαλέγει τον προορισμό που θέλει να εξερευνήσει (π.χ. στην Ελλάδα το Νότιο Ιόνιο), τον τύπο του σκάφους (π.χ. ιστιοπλοϊκό) και τις ημερομηνίες που επιθυμεί, καθώς και τον αριθμό ατόμων (π.χ. έξι άτομα σε τρεις καμπίνες). Η πλατφόρμα επιστρέφει μία σειρά από διαθέσιμα σκάφη με όλες τις λεπτομέρειες για καθένα από αυτά (ακριβείς φωτογραφίες, σχόλια χρηστών, λεπτομερή χαρακτηριστικά του σκάφους και τιμές). Μαζί με την επιλογή του σκάφους, η incrediblue επιλέγει τον ιδανικότερο καπετάνιο ανά περίσταση. Εν τέλει, η διαδικασία της κράτησης είναι τόσο απλή όσο αυτής ενός ξενοδοχείου.


Κλείσιμο
Η ιδρυτική ομάδα της incrediblue: Θοδωρής Ορφανίδης, Αντώνης Φιοράκης και Γιώργος Γάτος

Ζητήσαμε λοιπόν από την ομάδα του incrediblue να μας προτείνει πέντε πακέτα διακοπών της τελευταίας στιγμής. Βρες αυτό που σου ταιριάζει, ετοίμασε βαλίτσες και σάλπαρε για την απόλυτη εμπειρία.

Αργοσαρωνικός

Μια σύντομη βόλτα στον Αργοσαρωνικό είναι ικανή να σβήσει κάθε τραυματική ανάμνησή του καυτού τσιμέντου που μας περιτριγυρίζει στις μεγαλουπόλεις. Σε λίγες μόνο μέρες μπορείς να κολυμπήσεις στην εξωτική παραλία της Απόνησου στο Αγκίστρι, να επισκεφθείς τη βυθισμένη πόλη στη Βαγιωνιά στον Πόρο, να απολαύσεις τα πιο καθαρά γαλαζοπράσινα νερά γύρω από τον όρμο της Ζωγεριάς στις Σπέτσες, ενώ απολαμβάνεις ένα απομονωμένο βραδινό στον Βλυχό της Ύδρας. Μπορεί κάποιοι να φτάνουν πρώτοι και καταϊδρωμένοι στις Σπέτσες με αυτοκίνητο αλλά θα περιμένουν ανυπόμονα να σαλπάρεις αργά στο Παλιό Λιμάνι, για να σε επισκεφτούν.



Προτείνουμε να δεις τον Αργοσαρωνικό με ιστιοπολοϊκό σκάφος:
Ξεκινά από τον Άλιμο και χωράει μέχρι 4 άτομα. Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται: ο καπετάνιος, τα κλινοσκεπάσματα, οι πετσέτες και το τελικό καθάρισμα.
Αν επιλέξεις τον Αύγουστο: Συνολική τιμή 3.000 ευρώ για μια εβδομάδα ή 107 ευρώ/άτομο ημερησίως
Αν επιλέξεις τον Σεπτέμβριο: Συνολική τιμή 2.797 ευρώ για μια εβδομάδα ή 99 ευρώ/άτομο ημερησίως

Χαλκιδική

Όσες φορές κι αν έχεις ταξιδέψει στη Χαλκιδική, θα την ανακαλύψεις ξανά με τη βοήθεια του δικού σου σκάφους και skipper. Θα τραβήξεις τα βλέμματα στα λιμανάκια του Πόρτο Καρρά, θα φτάσεις από την πλευρά με τα διάσημα beach bars στην Σκάλα Φούρκας και στην Καλλιθέα, ενώ στο Ποσείδι θα κάνεις παρέα με δεκάδες άλλα αγκυροβολημένα σκάφη απέναντι από τη χρυσή αμμουδιά. Η Χαλκιδική είναι μεγάλη σε έκταση και χρειάζεται τουλάχιστον μια εβδομάδα με ιστιοφόρο για να την εξερευνήσεις.



Περιηγήσου στη Χαλκιδική με ιστιοπλοϊκό σκάφος: 
Ξεκινά από τον Όρμο Παναγιάς και χωράει μέχρι 4 άτομα. Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται: ο καπετάνιος, τα κλινοσκεπάσματα, οι πετσέτες και το τελικό καθάρισμα.
Αύγουστος: Συνολική τιμή 2.864 ευρώ για μια εβδομάδα ή 102 ευρώ/άτομο ημερησίως
Σεπτέμβριος: Συνολική τιμή 2.608 ευρώ για μια εβδομάδα ή 93 ευρώ/άτομο ημερησίως

Κυκλάδες

Στις Κυκλάδες, ένας πολυπληθής στόλος είναι έτοιμος να σε ταξιδέψει παντού. Είτε θέλεις να φτάσεις με motor yacht στο Super Paradise της Μυκόνου, είτε προτιμάς να μοιραστείς με την παρέα σου το ταπεράκι με τα γεμιστά στα Πράσα Κιμώλου, είναι σίγουρο πως θα βρεις ένα σκάφος που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου. Οι προορισμοί είναι τόσοι πολλοί που δεν χωράνε σε 5 γραμμές- βρίσκονται όμως στο μυαλό του καπετάνιου μας που με μεγάλη χαρά θα σου προτείνει μια διαδρομή που θα κάνει όλη την παρέα χαρούμενη.



Περιηγήσου στις Κυκλάδες με ιστιοπλοϊκό σκάφος:
Ξεκινά από τον Άλιμο και χωράει μέχρι 4 άτομα. Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται: ο καπετάνιος, τα κλινοσκεπάσματα, οι πετσέτες και το τελικό καθάρισμα. 

Αύγουστος & Σεπτέμβριος: Συνολική τιμή 3.125 ευρώ για μια εβδομάδα ή 112 ευρώ/άτομο ημερησίως.

Σποράδες

Οι Σποράδες αποτελούν μια όαση πρασίνου και παράδοσης που μπορείς να εξερευνήσεις με αφετηρία τον Βόλο. Στις Κουκουναριές της Σκιάθου, μια παραλία κόσμημα, αγκαλιασμένη από τα πεύκα, θα βρεις πληθώρα από θαλάσσια σπορ, ταβέρνες και παραθαλάσσια μπαράκια. Η λατρεμένη Καστάνη της Σκόπελου έγινε διεθνής προορισμός χάρη στο μιούζικαλ Mamma Mia, ενώ στην Σκόπελο βρίσκεται το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο όπου θα κολυμπήσεις με τα δελφίνια του Αιγαίου. Το απομονωμένο ηλιοβασίλεμα της Ατσίτσας στην Σκύρο θα σε βρει προστατευμένο από αέριδες, να απολαμβάνεις ψαρομεζέδες.



Περιηγήσου στις Σποράδες με ιστιοπλοϊκό σκάφος:
Ξεκινά από τη Χαλκίδα και χωράει μέχρι 8 άτομα. Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται: ο καπετάνιος, τα κλινοσκεπάσματα, οι πετσέτες και το τελικό καθάρισμα.
Αύγουστος: Συνολική τιμή 3.780 ευρώ για μια εβδομάδα ή 67 ευρώ/άτομο ημερησίως
Σεπτέβριος: Συνολική τιμή 3.538 ευρώ για μια εβδομάδα ή 63 ευρώ/άτομο ημερησίως

Ιόνιο

Μόνο στο Ιόνιο μπορείς να ξυπνήσεις ανάμεσα σε νεοκλασικά βενετσιάνικα στολίδια το πρωί και να επισκεφθείς τις καλύτερες και πιο απόμακρες παραλίες της Ελλάδας το μεσημέρι. Σαλπάροντας από Λευκάδα, Ζάκυνθο ή Πρέβεζα, ο καπετάνιος θα σου γνωρίσει το Φανάρι, την ξακουστή παραλία στο Μεγανήσι, τη Μυρτιά στον Κάλαμο, τις γαλαζοπράσινες παραλίες στο Αρκούδι, στον Άτοκο, και τον Μικρό Γιαλό στη Λευκάδα. Τα βράδια σου θα είναι ήσυχα στον παραδοσιακό οικισμό Κιόνι της Ιθάκης και στα Σύβοτα της Λευκάδας, ενώ δεν θα σου λείψει και το διεθνώς αγαπημένο Φισκάρδο της Κεφαλονιάς.



Περιηγήσου στο Ιόνιο με ιστιοπλοϊκό σκάφος:
Ξεκινά από την Πρέβεζα και χωράει μέχρι 8 άτομα. Στις τιμές συμπεριλαμβάνονται: ο καπετάνιος, τα κλινοσκεπάσματα, οι πετσέτες και το τελικό καθάρισμα.
Αύγουστος & Σεπτέμβριος: Συνολική τιμή 2.996 ευρώ για μια εβδομάδα ή 53 ευρώ/άτομο ημερησίως.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης