JamJar, μια online αγορά χειροτεχνιών

JamJar, μια online αγορά χειροτεχνιών

Το… βαζάκι με τη μαρμελάδα σε προτρέπει να προσφέρεις ένα ξεχωριστό δώρο στον εαυτό σου ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

JamJar, μια online αγορά χειροτεχνιών
Το JamJar είναι το πρώτο ελληνικό online department store με ιδιαίτερες χειροποίητες δημιουργίες. Παρουσιάστηκε στους… διαδικτυακούς δέκτες μας τον Ιούλιο του 2013, με σκοπό να βοηθήσει τους πιο ταλαντούχους ανεξάρτητους δημιουργούς να δώσουν ώθηση σε αυτό που αγαπούν. Παράλληλα, από την πρώτη στιγμή θέλει να προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράσουν online τις πιο πρωτότυπες και «ψαγμένες» χειροποίητες δημιουργίες.



Κλείσιμο
Jamjar στα ελληνικά σημαίνει το βαζάκι με τη μαρμελάδα και η επιλογή του ονόματος δεν ήταν τυχαία. Στόχος των δύο συνιδριτρυών του, της Εύας Επιτροπάκη
και της
Βέρας Παπαγγελοπούλου, είναι να συγκεντρώνουν μέσα σε αυτό δημιουργίες που οι επισκέπτες θα θέλουν να αποκτήσουν με το ίδιο πάθος που ως παιδιά ήθελαν το βαζάκι με τη μαρμελάδα της μαμάς. «Πιστεύουμε ακράδαντα στη δύναμη της θέλησης, στην ανάγκη για δημιουργία, στο ταλέντο, στην όρεξη για δουλειά, αλλά και στη χαρά και τη δύναμη που μπορεί να αντλήσει κάποιος όταν ανήκει σε μια δεμένη ομάδα», λέει η Εύα και προσθέτει: «Με αυτές τις αξίες και αυτά τα ιδανικά ξεκίνησε και συνεχίζει η διαδρομή του Jamjar, της μεγαλύτερης κοινότητας με ταλαντούχους Ελληνες χειροτέχνες».



Πράγματι, το e-market απαρτίζεται από μερικούς από τους σημαντικότερους Ελληνες ανεξάρτητους δημιουργούς, οι οποίοι προωθούν και πουλούν περίπου 2.500 χειροποίητες δημιουργίες όπως κοσμήματα, αξεσουάρ, ρούχα, είδη σπιτιού και τέχνης. Οσοι το επισκέπτονται μπορούν να επιλέξουν όποιο διαθέσιμο τρόπο πληρωμής επιθυμούν και να παραλάβουν το jamjarοπακέτο τους από την πόρτα του δημιουργού στην πόρτα τους. Ταυτόχρονα απολαμβάνουν την προστασία των συναλλαγών και τη διαχείριση παραγγελιών και επιστροφών που εξασφαλίζει η πλατφόρμα, κάνοντας την εμπειρία τους απλή και εύκολη.



«H παγκόσμια τάση του διαμοιρασμού υπηρεσιών και προϊόντων, θεωρούμε ότι ταιριάζει εκ προοιμίου με τη νοοτροπία και την κουλτούρα του Έλληνα, το ‘φιλότιμο’ του οποίου είναι γνωστό διεθνώς. Παράλληλα, τα στοιχεία σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Ελλάδα, δείχνουν πως η χώρα μας δεν συγκαταλέγεται ακόμη στις ώριμες αγορές και έτσι, οι προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου παραμένουν πολύ μεγάλες, με το έδαφος πολύ πρόσφορο για νέες ιδέες. Αν προσθέσουμε στα παραπάνω το ενδιαφέρον των τελευταίων χρόνων στην τέχνη του χειροποίητου, τόσο από δημιουργούς όσο από και από καταναλωτές, είμαστε πολύ αισιόδοξες πως το μέλλον της αγοράς θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον», καταλήγει η Βέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης