To δεύτερο video προαναγγελίας της BMW X6M

To δεύτερο video προαναγγελίας της BMW X6M

Το δεύτερο αποσπασματικό video της επερχόμενης «καυτής» έκδοσης της Χ6, έδωσε στη δημοσιότητα η BMW. Οι Γερμανοί δεν προχώρησαν στην αποκάλυψη περεταίρω πληροφοριών, με τις φήμες όμως, σχεδόν να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που μεταδώσαμε πριν περίπου έξι μήνες, ότι η X6M θα είναι

To δεύτερο video προαναγγελίας της BMW X6M
Το δεύτερο αποσπασματικό video της επερχόμενης «καυτής» έκδοσης της Χ6, έδωσε στη δημοσιότητα η BMW. Οι Γερμανοί δεν προχώρησαν στην αποκάλυψη περεταίρω πληροφοριών, με τις φήμες όμως, σχεδόν να επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που μεταδώσαμε πριν περίπου έξι μήνες, ότι η X6M θα είναι πετρελαιοκίνητη!

Σύμφωνα με αυτές λοιπόν, κάτω από το καπό θα «αναπνέει ο εξακύλινδρος, 3λιτρος, tri-turbo πετρελαιοκινητήρας απόδοσης 381 PS. Η ροπή του θα φτάνει το θηριώδες νούμερο των 75,0 kgm, ενώ τα πρώτα 100km/h επιτάχυνσης από στάση, θα καλύπτονται από το πισωκίνητο SUV σε μόλις 4,9 sec.

Ναι, θα υπάρχει και πισωκίνητη έκδοση αλλά και τετρακίνητη xDrive η οποία θα είναι πιο γρήγορη (0-100km/h σε 4,7 sec), με τη μέση κατανάλωσή της να μην ξεπερνάει τα 6,5lt/100km).
Η BMW X6M αναμένεται να αποκαλυφθεί στο μεγάλο Ευρωπαϊκό, αυτοκινητικό ραντεβού, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης (το Car+Speed θα είναι εκεί) στις αρχές Μαρτίου και θα μπει στην παραγωγή τον Απρίλιο…


Κλείσιμο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης