Αποκαλυπτικό video: Ο CEO της VW τσεκάρει τη Hyundai

Αποκαλυπτικό video: Ο CEO της VW τσεκάρει τη Hyundai

Στο παρασκήνιο της έκθεσης της Φρανκφούρτης συνέβησαν πολλά και ενδιαφέροντα όπως η επίσκεψη του CEO της VW κ. Μάρτιν Ουίντερκορν στο περίπτερο της Hyundai. Ο 64χρονος Γερμανός εξέτασε προσεκτικά το Hyundai i30 μετρώντας το πάχος της μπογιάς, χαϊδεύοντας με τα δάχτυλά του την ένωση της...

Αποκαλυπτικό video: Ο CEO της VW τσεκάρει τη Hyundai
Στο παρασκήνιο της έκθεσης της Φρανκφούρτης συνέβησαν πολλά και ενδιαφέροντα όπως η επίσκεψη του CEO της VW κ. Μάρτιν Ουίντερκορν στο περίπτερο της Hyundai.

Ο 64χρονος Γερμανός εξέτασε προσεκτικά το Hyundai i30 μετρώντας το πάχος της μπογιάς, χαϊδεύοντας με τα δάχτυλά του την ένωση της εμπρός καπό με το αμάξωμα για να διαπιστώσει πόσο ομαλή είναι ενώ προχωρώντας στο εσωτερικό φώναξε κοντά του και τον επικεφαλής σχεδιασμού της γερμανικής εταιρείας Κλάους Μπίσοφ. Αφού εξέτασαν προσεκτικά τις λεπτομέρειες φινιρίσματος ο διευθύνων σύμβουλος της VW αναρωτήθηκε:

«Ο μοχλός που χρησιμοποιείται για να ασφαλίσει το μηχανισμό στήριξης του τιμονιού κινείται αθόρυβα, εμείς γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό;».
Κλείσιμο
Ο επικεφαλής σχεδιασμού του απάντησε προβλέψιμα: «Έχουμε μια ανάλογη λύση αλλά κοστίζει ακριβά..».
Ο Ουίντερκορν συνέχισε παρατηρώντας ότι οι υαλοκαθαριστήρες δεν βρίσκονται στο οπτικό πεδίο του οδηγού.

Αξίζει να δεις κανείς το βίντεο για να αντιληφθεί πόση σημασία δίνουν οι Γερμανοί στο i30 που φυσικά από τις πωλήσεις που καταγράφει παγκόσμια εξελίσσεται σε βασικό αντίπαλο του Golf.

Σημειώστε πως είδαμε τον κο Ουίντερκορν να κάνει το ίδιο και με το Honda Civic...


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης