Το Cars 2... γκαζώνει και στην Ελλάδα! (video)

Το Cars 2... γκαζώνει και στην Ελλάδα! (video)

Με λιγότερους αγώνες πίστας, αλλά με αρκετούς αγώνες... δρόμου και μπόλικη κατασκοπία και πράκτορα 007 η θρυλική (πλέον) ταινία CARS, επέστρεψε για να σπάσει και πάλι τα ταμεία!

Το Cars 2... γκαζώνει και στην Ελλάδα! (video)
Από τις σπάνιες φορές που ένα σίκουελ αποδεικνύεται πιο δυνατό από την πρώτη ταινία, τα “Αυτοκίνητα 2” πατάνε γκάζι και δεν το αφήνουν. Σε πιο ενήλικους τόνους και αφήνοντας τον Μακουίν να πάρει για λίγο μια ανάσα, οι σκηνοθέτες Λάσετερ και Λούις αναδεικνύουν τον πρωταγωνιστή που κρύβει μέσα του ο Μπάρμπας, τοποθετώντας τον στην κορυφή μιας εκρηκτικής κατασκοπευτικής περιπέτειας με Τζέιμς Μποντ απόηχους, φανταστικούς νέους χαρακτήρες όπως οι βρετανοί πράκτορες Φιν ΜακΜίσαϊλ (Μάικλ Κέιν) και Χόλι Σίφτγουελ (Έμιλι Μόρτιμερ) και ο κακός καθηγητής  Ζάνταπ.
Σε επίπεδο σχεδιασμού και τρισδιάστατης απόδοσης, τα “Αυτοκίνητα 2” αποτελούν απόδειξη της ακούραστης εφευρετικότητας της Pixar, που φυσικά ποτέ δεν κουράζει. Είμαι λίγο επιφυλακτική, γιατί πολλά μικρά παιδιά αγαπούν τα “Αυτοκίνητα” όσο καμία άλλη ταινία της εταιρείας και τον Μακουίν όσο λίγους χαρακτήρες. Ελπίζω αυτή η στροφή προς ένα πιο “προχωρημένο” χιούμορ και οι περιορισμένες εμφανίσεις του Μακουίν να μην τους το χαλάσουν. Γιατί παρά τις αλλαγές αυτές, το σύνολο είναι σούπερ πολύχρωμο και θεαματικό.

Αυτοκίνητα 2 3D / Cars 2 3D

Των Τζον Λάσετερ, Μπραντ Λούις. Κινούμενα σχέδια, 2011, ΗΠΑ. Με τις φωνές των: Όουεν Γουίλσον, Larry the Cable Guy, Μάικλ Κέιν, Έμιλι Μόρτιμερ, Τζον Τορτούρο.

Κινηματογράφοι Αθήνα
Κινηματογράφοι Θεσσαλονίκη

Κλείσιμο
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης