Nέο Ford Puma-Πρώτη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους

Nέο Ford Puma-Πρώτη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους

Δεν είναι πια ένα χαριτωμένο coupe, αλλά ένα νέο crossover. Παρά την μεγάλη αλλαγή το Puma έχει διατηρήσει ένα μεγάλο κομμάτι της ικανότητας του προκατόχου του να διασκεδάζει, όποιον το οδηγεί. Ααα έχει ένα Mega Box στον χώρο αποσκευών.

200218004656_PumaTest2

Για όσους έχουν μία ορισμένη ηλικία, το Puma ήταν ένα συμπαγές coupe με εντυπωσιακό στυλ και με την ικανότητα να σας συναρπάζει όταν το οδηγούσατε. Ωστόσο, το τελευταίο από αυτά κυκλοφόρησε πριν από περίπου 20 χρόνια. Αν είστε νεότερος, το όνομα «Puma» είναι πιο πιθανό να σας φέρει στο μυαλό εικόνες από αθλητικά είδη και video clip από τραγούδια hip-hop, όπου οι πρωταγωνιστές τους τα φορούν.

Ωστόσο, υπάρχουν λόγοι να είστε χαρούμενοι γιατί, είτε είστε νέοι, είτε είστε κάποιας ηλικίας, η Ford δείχνει να τηρεί την υπόσχεση που έχει δώσει στους πελάτες της: Πως θα εξακολουθεί να δημιουργεί αυτοκίνητα που θα διασκεδάζουν τον οδηγό τους. Επιπλέον, το Puma υποστηρίζει ήπια υβριδική τεχνολογία, έχει ανέσεις και χώρους μεγαλύτερου μοντέλου και κάτι που ονομάζεται Mega Box, στο οποίο θα ανακαλύψουμε σύντομα.

Τι είναι το νέο Puma;

Το Puma, βασίζεται στην γνωστή πλατφόρμα μικρών αυτοκινήτων Ford Global-B (στο Fiesta πιο απλά). Μπήκε σχετικά αργά στην ήδη πολύ γεμάτη συμπαγή κατηγορία των μικρομεσαίων crossover, η οποία περιλαμβάνει τα Nissan Juke, Seat Arona και Skoda Kamiq, μεταξύ πολλών άλλων. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Blue Oval έχουν φιλοδοξίες για το Puma, το οποίο σκοπεύουν να το τοποθετήσουν στην αγορά δίπλα-δίπλα με το MΙNI.

Διαβάστε περισσότερα στο newsauto.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης