ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Αποκάλυψη: Το Χ6 της Nissan!

Αποκάλυψη: Το Χ6 της Nissan!

Παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Σάο Πάολο (24/10-4/11) κάνει το πρωτότυπο Extrem, ένα αστικό crossover με μήκος μόλις 3,85 m. Σύμφωνα με τη Nissan σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε αποκλειστικά για την αγορά της Βραζιλίας, όμως δεν θα αποκλείαμε η εμφάνισή του να επηρεάσει και...

Αποκάλυψη: Το Χ6 της Nissan!
Παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση του Σάο Πάολο (24/10-4/11) κάνει το πρωτότυπο Extrem, ένα αστικό crossover με μήκος μόλις 3,85 m.
Σύμφωνα με τη Nissan σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε αποκλειστικά για την αγορά της Βραζιλίας, όμως δεν θα αποκλείαμε η εμφάνισή του να επηρεάσει και τα μελλοντικά ευρωπαϊκά μοντέλα των Ιάπωνα κατασκευαστή. Το Extrem πατά στην πλατφόρμα V της Nissan, την οποία μοιράζεται με το Micra. Η κίνηση περνά σε όλους τους τροχούς, ενώ υπάρχει και προσθιοκίνητη έκδοση.

Το πλάτος του είναι 1,76 m, το ύψος 1,53 m ενώ το μεταξόνιο 2,45 m. Η διάταξη του εσωτερικού έχει καθίσματα για 2+2 επιβάτες, με τους πίσω να έχουν περιορισμένο χώρο τόσο για τα γόνατα αλλά και πάνω από τα κεφάλια τους. Κινητήρας του είναι ο turbo 1.6 DIG-T, τον οποίο συναντάμε στο Juke.

Για περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης